arrow_upward

0 butik butiker: Falun

Letar du efter nya butikslokaler i Dalarna? Falun är en kommun i Dalarna med totalt drygt 58 000 invånare. Vill du kunna driva din verksamhet vidare med hjälp av fina och fräscha lokaler? Då kan...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Butik i Falun öppnar upp för nya möjligheter

Letar du efter nya butikslokaler i Dalarna? Vill du kunna driva din verksamhet vidare med hjälp av fina och fräscha lokaler? Då kan du titta närmare på att skaffa en butik i Falun. Det är en bra idé oavsett vad för företag du har. Här finns ett stort utbud av olika butiker som passar de flesta företag. Du kan välja mellan olika typer av lokaler beroende på vad du har för behov, allt ifrån stora till små butiker finns att tillgå. Butikerna är belägna på populära adresser så att du ska kunna få ut det mesta av lokalen du hyr. Det är viktigt att man har en bra synlighet när man har en butik och att den är belägen på en plats som passar de krav och önskemål man har. Exempel på de befintliga butiksägare som redan finns på plats är inom detaljhandel, skönhet, hälsa, tjänster för privatpersoner eller företag, förmedling, restaurang med mera. Ta del av alla positiva fördelar med att ha en butik i Falun!

Stora valmöjligheter av butik i Falun

Eftersom utbudet är brett och då det finns många olika butiker i Falun är det bra om du vet vad ditt företag är i behov av. Det är viktigt att ha gjort en gedigen eftersökning så att det blir lättare att hitta rätt från början. Saker som kan vara bra att tänka på är ytan på butikslokalen och framförallt på extra utrymmen såsom för lagerpersonal med mera. Även läget är viktigt eftersom en butik är avsedd för att ha en bibehållen kundkontakt. Vilket område i stan passar er bäst? Finns några speciella krav på omgivningen, butiks grannar, kollektivtrafik, tjänster eller liknande? Att ha butik här ger mycket. Falun har ett mycket välsituerat kulturliv med massvis av kulturarv, festivaler, museum och andra traditionella symboler. Länet är kända för mycket vad gäller kultur och många av de typiskt svenska sakerna kommer härifrån. Speciellt sommartid drar det mycket turister som vill uppleva exempelvis midsommar på ett klassiskt vis. Hit kommer många, både turister och närboende, utnyttja det och skaffa butik här.

Bra anslutningar till Falun butik

Falun är en kommun i Dalarna med totalt drygt 58 000 invånare. De största arbetsgivarna här är i dagsläget Falun kommun, Falun lasarett och Högskolan i Dalarna. Men även privata aktörer finns. Några av de större företagen i området är Arctic Paper, Ericsson Cables, Dellner Couplers, Cederroth International och Stora Enso. Högskolan i Dalarna är populär och det finns nästan 18 000 studerande i dagsläget. Kommunen arbetar också aktivt och kontinuerligt med att stötta och främja småföretagare. Det finns en hel del egenföretagare här och man får hjälp med rådgivning, stöttning och kan ta del av vissa finansiella program. Staden ligger inte långt ifrån större knutpunkter. Inom en radie av cirka 30 mil finns städerna Stockholm, Gävle, Sundsvall, Uppsala och Västerås. Det tar ungefär tre timmar med bil att ta sig till dessa städer. Även tåg och buss finns att tillgå. Skaffa butik i Falun om du vill få tillgång till ett bra läge i mitten av landet.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks