arrow_upward

Butikslokalerna är belägna i Finspång, som ligger väldigt strategiskt fördelaktigt i Mellansverige i Östergötland. Kommunen har drygt 12 000 invånare och området har alltid varit ett centrum för industrier och tillverkning, och är så än...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

## Låt ditt företag växa med butik i Finspång

Är du och företaget du är verksam med i behov av nya lokaler? Vill du kunna växa på en ny plats med närhet till både landsbygden och storstan? Finns intresse för att ta del av fina och öppna ytor? Då är Finspång butik något du kommer vara intresserad av. Här kan alla typer av företag, oavsett bransch eller verksamhet hålla till. Butiken kan användas inom exempelvis detaljhandeln, restaurang, produktutveckling, service och tjänster eller som kontor. Här finns oväntade möjligheter att växa. Med hjälp av pendlarna och den stora andelen industrier och företag i staden är det mycket folk i rörelse i staden. Här kommer du att få nya kunder och kunna knyta nya kontakter för framtida samarbeten och nätverk. Butikslokalerna är alla fräscha och väl anpassade för denna typen av verksamhet, för att du ska kunna få ut det mesta av ditt kontrakt. Här finns både närheten till naturen och den pittoreska småstaden, samtidigt som stadspulsen tydligt känns av.

## Bra att veta vilken butik i Finspång som önskas

Det finns många olika alternativ och hyresvärdar som erbjuder olika typer av butiker i Finspång. Om du i förväg kan specificera dina önskemål och behov kommer du garanterat att spara tid och kunna ingå ett kontrakt som är till belåtenhet från start till slut. Med en korrekt och noggrann efterforskning innan du ingår kontrakt ökar chanserna att få exakt det du söker. Till exempel finns olika behov beroende på vilken typ av verksamhet som ska vara i lokalen. Vilka speciella faciliteter behöver ni? Är närområdet med exempelvis övriga butiker, banker eller kollektivtrafik av stor vikt? Hur stor ska lokalen vara? Hur många ska arbeta där? Ska det finnas plats att växa? Ska butiken vara uppdelad i olika ytor och rum eller tvärt om, en stor yta? Det positiva med att etablera sig i en mindre ort är en mer fördelaktig prisbild och att du får större valmöjlighet och chans att hitta den lokal just du vill ha.

## Finspång med butikslokaler ligger bra beläget i Mittsverige

Butikerna är belägna i Finspång, som ligger väldigt strategiskt fördelaktigt i Mellansverige i Östergötland. Kommunen har drygt 12 000 invånare och området har alltid varit ett centrum för industrier och tillverkning, och är så än idag. Trots att det är en liten tätort står näringslivet starkt och många pendlar hit från hela länet för att arbeta. Större städer ligger runt om kommunen, både Norrköping och Linköping ligger inom en radie på 60 kilometer. Det finns goda kommunikationer med både bilvägar och buss. Eftersom det är en stor pendlingsort finns direkta förbindelser med lokaltrafikbussar både till och från Norrköping och Linköping. Förutom offentlig sektor, skolor, detaljhandel, fastighetsförmedling, vårdcentral, livsmedelsbutiker, verkstäder, bygg- och entreprenadföretag, restauranger med flera finns också ett stort antal industrier och stora företag. Siemens Industrial Turbomachinery AB, Aurubis, SAPA, SSAB, Atlas Industrial Print AB, LRF Konsult, S-Solar AB, Caverion, KL Industri AB och Gränges Sweden AB är några av dem som har sin verksamhet belägna i staden.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa