arrow_upward

1 butik: Gothenburg City Center

Genom att hyra in dig på en plats på ett kontorshotell i Göteborg City Centrum kommer du att kunna få ta del av alla fördelar. I stadens centrum finns allt och lite till. Upptäck hur...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorshotell i Göteborg City Centrum ger dig nya sätt att jobba på

Upptäck hur enkelt och praktiskt det är att jobba tillsammans med andra i gemensamma lokaler som är speciellt anpassade för kontorsarbete. Hyr en kontorsplats på ett kontorshotell i Göteborg City Centrum! Gör som så många andra egen- och småföretagare gör och finn alla fördelar med att jobba på det här sättet. Ha en egen kontorsyta på ett gemensamt kontor som innefattar alla praktiska saker som behövs för kontorsarbete. Ta även del av bland annat lunchrum, teknisk utrustning, mötesrum och andra viktiga faciliteter. Här får du chansen att arbeta på dina villkor, få kollegor och en självklar plats att arbeta som gör det lättare att organisera ditt arbete. Som frilansare eller egenföretagare är det ofta svårt att få allt jobb gjort när det inte är under ordnade former. Genom att hyra en kontorsplats här kan du få allt praktiskt du behöver och på så sätt bli mer effektiv och göra ett bättre jobb.

Hyr kontor hos Göteborg City Centrum kontorshotell

Förutom alla praktiska fördelar vad gäller kontorsyta som du får när du tar del av kontorshotell i Göteborg City Centrum finns det också en rad sociala aspekter som bör tas med i beräkning. Först och främst får du automatiskt tillgång till ett socialt nätverk på din nya arbetsplats. Att vara en del av en gemensam arbetsyta gör att du kommer i kontakt med andra företag som är i samma situation som dig. Det blir enkelt att göra sällskap och att knyta nya viktiga kontakter här. Det är även ett mycket attraktivt område som är högt eftertraktat. Det finns gott om kommunal verksamhet såsom skolor, offentlig förvaltning, vård och omsorg. Men centrum är inte ett område som bara är populärt att bo i. Även för företagare är det den mest lockande platsen att befinna sig på eftersom det är här de flesta håller till. Åtnjut närheten till stans mest förnäma delar, restauranger, butiker, service i olika former samt fina omgivningar. Här är stadens viktigaste företag samlade. Hyr din plats på kontorshotell här och bli en del av det du också!

Upptäck fördelarna med att arbeta vid kontorshotell i Göteborg City Centrum

Genom att hyra in dig på en plats på ett kontorshotell i Göteborg City Centrum kommer du att kunna få ta del av alla fördelar som det innebär. I stadens centrum finns allt och lite till. Allt viktigt som du kan tänkas behöva i närheten av din arbetsplats finns att tillgå. Förutom alla behövligheter i form av service som finns i området är även Göteborg en viktig knytpunkt för affärer och andra kommunikationer. Det finns gott om anslutningar till övriga staden, länet och vidare ut till resten av Sverige. Till Landvetter flygplats tar det knappt en halvtimme med bil från centrum. Även kommunala kommunikationsmedel finns till flygplatsen. Inom cirka tre timmar har du tagit dig till Malmö, Köpenhamn, Linköping, Jönköping med flera via bil. Infrastrukturen runt omkring Sveriges största stad är väl utvecklad och med hjälp av det är det enkelt för både er som företagare samt kunder, leverantörer och samarbetspartners att komma hit.

star
star
star
star
star
5.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks