arrow_upward

1 butik: Göteborg Mölndal

ölndal ligger söder om staden Göteborg och här finns det gott om möjligheter att starta en ny butik. Mölndal är en egen kommun med cirka 66 000 invånare och ett stort antal egna företag. I dagsläget...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Öppna butik i Mölndal i Göteborg och upptäck fördelarna

Det finns många fördelar med att starta butik i Mölndal i Göteborg. Här finns en stark köpkraft hos det stora invånarantalet och ett eget centrum som rymmer många företagare och butiker. Många som har butik här är verksamma inom konfektion och detaljhandel, livsmedel, träning och hälsa, skönhet, tjänster, fastighetsförmedling med mera. Det finns många fördelar med att hyra butikslokaler just här. Bland annat är prisbilden lägre jämfört med centrum i Göteborg, det finns många etablerade både mindre och större aktörer, bra kommunikationer till både Göteborg men även närliggande städer, en stadig och välmående kommun som stöttar eget företagande samt en stor variation mellan kunder och ett mångkulturellt samhälle. Oavsett om du letar efter en butik för att expandera din redan befintliga verksamhet eller om du letar efter en lokal för att starta något nytt finns alternativ här för dig. Hitta det du söker och som passar dina behov och krav i Mölndal!

Stort utbud av butiker i Göteborg Mölndal

I Mölndal i Göteborg finns många etablerade butiker, både inom kedjor och privata aktörer. Eftersom Mölndal inte bara ligger nära Göteborg centrum, utan även ett flertal mindre och större städer är det också många som kommer hit utifrån. Inom två timmar finns bland andra de större städerna Borås, Halmstad, Helsingborg, Trollhättan och Jönköping. Men även mindre kommuner såsom Särö, Kungsbacka, Bollebygd och Onsala ligger nära. Om du vill skaffa butik i Mölndal är det bra att vara medveten om det stora utbudet som finns och därför även göra ordentlig eftersökning innan du bestämmer dig. Beroende på vilken bransch du verkar i kan olika aspekter ha olika stor betydelse. Läget, butiksgrannar, tjänster och service i närheten, kollektivtrafik, parkeringsmöjligheter, synlighet, våningsplan, säkerhet och närmiljö är några av sakerna som är bra att ha koll på. Man kan också välja mellan butiker som är olika stora och disponerade på olika sätt, vilket passar olika beroende på typen av butik man ska driva. Välj det som passar din verksamhet bäst.

Mölndal i Göteborg är en smidig plats att ha butik vid

Mölndal ligger söder om staden Göteborg och här finns det gott om möjligheter att starta en ny butik. Mölndal är en egen kommun med cirka 66 000 invånare och ett stort antal egna företag. I dagsläget finns drygt 6600 företag registrerade i kommunen och dessa är alla aktiva. Kommunikationerna till och från Göteborgs centrum gör det enkelt att ta sig till och från stadsdelen. Via kollektivtrafiken är du i stan på cirka femton minuter, och så även med bil. Mölndal är ett område som hela tiden är under utveckling och har en ständig tillväxt. Göteborgsområdet är mycket populärt i sig och Mölndal är en stark knutpunkt vad gäller både boende och företagande. Eftersom det ligger lite utanför stadskärnan är priserna mer konkurrenskraftiga vad gäller butikslokaler, något som kan vara av stor vikt. Det finns även ett stort antal redan etablerade butiker i området och i och med att kommunen stöttar företagare blir de hela tiden flera.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks