arrow_upward

Hägersten-Liljeholmen

Det finns över 65 000 företag listade i Stockholm stad och många är registrerade i Hägersten-Liljeholmen och därför är det bra med en Hägersten-Liljeholmen butik. Stadsdelen har ett bra läge, det finns massor av förbindelser och...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

## Hägersten-Liljeholmen butik har stora möjligheter

Hägersten-Liljeholmen butik har goda förutsättningar eftersom området är väl befolkat med stor marknad. Stadsdelsområdet ligger i Stockholm kommun och har en befolkning på över 83 000 samt att hela Stockholm ligger nära samt andra stora städer. Området består av stadsdelarna Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Västberga, och Västertorp. Stadsdelsnämnden är modern och medborgare kan enkelt lämna medborgarförslag direkt på webben för att påverka stadsdelen. Området kom att bildas 1 januari 2007 efter att kommunfullmäktige beslutat om att stadsdelarna skulle slås samman till en stadsdel. Tätorterna ligger i centrala Stockholm och består av 28 distrikt. Tätorten ligger nära till Södermalm, Norrmalm och Gamla Stan så oroa dig inte för att det finns ont om kontakter, butiker eller kunder. Om du har pengar att investera kommer du verkligen att hitta de bättre butikerna i Sverige i stadsdelen om inte i närområdet. Hägersten-Liljeholmen ligger centralt i huvudstaden som är Sveriges kulturella, ekonomiska, mediala och politiska centrum.

## Bra företagsatmosfär med Hägersten-Liljeholmen butik

Det finns över 65 000 företag listade i Stockholm stad och många är registrerade i Hägersten-Liljeholmen och därför är det bra med en Hägersten-Liljeholmen butik. Några av alla dessa företag registrerade i stadsdelen är Robert Selins Måleri, Condor - Text & Folkbildning, Birgersson, Karl Emil Alexander, Anjah, Dykarna - Divers Community Stockholm Handelsbolag, Alm, Kimmo Johan, Leif Larsson Lokal & Fastighetsvård HB, Kristins Hemhjälp, Barnhörnan I Fruängen, Hägersten-Liljeholmen Stadsdelsförvaltning, Brännkyrka Brandstation Hägersten, Hägersten pizzeria, Svenska kyrkan Hägersten, Good Morning+ Hägersten, Hägerstens Glasmästeri, XL-BYGG Hägersten Brädgård, Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö 1, Hägerstens Kiropraktor Klinik, Hägerstens Hundcenter HB, Hägerstens Begravningsbyrå, Laserdome Hägersten och många mer därtill. Med tanke på hur stor stadsdelen är och hur stort Stockholm är samt att det finns ca 65 000 företag i närheten och många av dem i lokalområdet så finns det riktigt bra möjligheter för affärer i Hägersten-Liljeholmen.

## Hägersten-Liljeholmen butik har bra förbindelser

Det finns massor av förbindelser och är verkligen inte ont av dem i stadsdelen. Dessutom behövs det inga längre sträckor för att ta sig någonstans eftersom det mesta ligger nära intill. Det är viktigt att vara extra tydlig med vilket behov som finns närbutik letas eftersom att det finns många faktorer att ha i åtanke när en butik ska hyras eller köpas. En faktor som man bör ha i åtanke är vilken storlek butiken behöver vara av, behöver den ha mycket plats för kunder, matbord eller kanske förvaringsutrymme. En annan faktor som är av stor vikt är att beroende på vad som kommer säljas i butiken så kan läget vara avgörande för om affären kommer stå kvar där om 2 år eller inte. Lokaler kan inte heller vara för dyra om pengarna inte finns där från början så var tydlig med vilken budget som finns till hand eftersom stadsdelen är ganska dyr jämfört med övriga Sverige och mindre tätorter även om det finns dyrare stadsdelar i Stockholm stad. Kom väl beredd när du letar efter en lokal, butik eller lager i området och var klar med vad du behöver, vilken storlek och prisklass du kan hyra i. Med en Hägersten-Liljeholmen butik kommer du långt i dina affärer.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa