arrow_upward

1 butik: Huddinge-Farsta

Stora möjligheter med brett kundnät för butiker i Huddinge-Farsta. Du har säkerligen redan insett hur många fördelar det finns med Butikslokaler i Huddinge-Farsta. Här finns det verkligen stora möjligheter för att nå ut till alla...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Full fart framåt med Huddinge-Farsta Butikslokaler

Det finns stora möjligheter för företag och individer att utöka sin kreativitet, effektivitet och innovation med Butikslokaler i Huddinge-Farsta. På grund av att det finns så många olika verksamheter och människor under ett och samma tak, som alla delar en ambition att bli bättre, så är det lätt att känna sig riktigt motiverad på en sådan här typ av arbetsplats. Om du är intresserad av att ta ditt företag till nästa nivå, är det möjligt att det här är en bra lösning för dig. Den här typen av arbetslokaler gör det också lätt att finnas på rätt plats. Utbudet av parkering är också bra.  Detta varierar självklart från plats till plats, så när du har hittat en plats som passar dig, rekommenderar vi att du talar med hyresvärden för att få alla detaljer.

Fördelar med Butikslokaler i Huddinge-Farsta

Förutom bättre effektivitet, ökad kreativitet och innovation och lägre utgifter, finns det ytterligare en stor fördel med Huddinge-Farsta Butikslokaler, och det är ett utökat kundnät. Här finns det verkligen stora möjligheter för att nå ut till alla kunder. Tack vare de populära gatorna och ytorna, samt andra butiker i närheten som lockar kunder till platsen kommer även din lokal att få en del kunder. Ett utökat kundnät kan man dra nytta av på många sätt och vis, och diskussioner med olika människor ger upphov till nya perspektiv, vilket är något vi alla behöver då och då. Ännu en fördel är flexibilitet. Här finns det möjlighet att hyra både på kort tid eller lång tid. Det finns vanligtvis också olika priskategorier beroende på hur stor yta du behöver. Du kan välja och vraka mellan dessa olika valmöjligheter, och bestämma själv vad som passar dig allra bäst just nu. Om dina omständigheter förändras, kan du också vara flexibel på många olika sätt och vis samt köpa till större utrymme i vissa fall, om du väljer att expandera och behöver en större butikslokal.

Stora möjligheter med Huddinge-Farsta Butikslokaler

Du har säkerligen redan insett hur många fördelar det finns med Butikslokaler i Huddinge-Farsta. Vi behöver inte längre skriva hyreskontrakt på långa perioder, utan vi kan ta det som det kommer och hitta en lösning som verkligen passar oss. I detta område finns det många olika verksamheter, som till exempel Söders Fotoservice, Casa Buongiorno Restaurante & Trattoria, S.A.T.S Sports Club Sweden, Allbildelar Försäljning AB, Nya Huddinge Blomsteraffär AB, Sjödals Salongen, Nordea Bank AB, Frisörimperiet, Plainer Hair Shop AB, Ljugqvist Garn AB, Coozie, Gatt AB, NM Yacht AB, Tavex AB, Phone House AB, Aleris Rehab, Speedy Bilservice, Synsam, Autoclean Allservice, Grekiska kolgrillsbaren, Castello Konditori, TanExpress, Grodan & Co, Salong Hälsofoten Medicinsk Fotvård, Agneta M-Sandbacka Tandläkare, Högtryckshuset, Janphen Thai Massage, Ekin Symaskiner AB och Fin Flytt & Städ AB. Tack vare det lokala näringslivet, finns det många möjligheter för ambitiösa entreprenörer att växa och frodas här. Företagare som behöver hjälp kan också dra nytta av kommunala initiativ för enskilda individer, verksamheter och organisationer.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks