arrow_upward

1 butik: Karlskoga

Området runt omkring kan vara av stor vikt för ert företag. Med en butik i Karlskoga är det många företag och branschorganisationer i rörelse och det finns på så sätt också olika intressen som kan...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Karlskoga butiker öppnar för nya möjligheter

Om du och ditt företag letar efter nya ytor att hålla er verksamhet i är en butikslokal i Karlskoga ett perfekt alternativ för er.  Här erbjuds fina, ljusa och fräscha lokaler för många typer av företag och aktiviteter. I våra butiker håller många sorters verksamheter igång. Bland annat finns detaljhandel, restaurang, tillverkning, tjänster, kontor och förmedling här. Oavsett vart du hör till finns något som passar alla. Även om internet och tillhörande e-handel vuxit sig stark och idag tar stor plats på marknaden krävs det fortfarande fysiska platser för kunder. Faktum är att människor vill kunna besöka en butik, se personal och produkter för att bilda sig en uppfattning och skapa en relation till företaget. Genom att ha fysiska butiksytor skapas nya möjligheter för företaget med en bättre synlighet för både kunder, konkurrenter och samarbetspartners. Det är helt enkelt lönsamt att ha butikslokal här. Därför är det en bra idé att titta på möjligheter till lokaler så att ni kan fortsätta vara tillgängliga för era kunder.

Ta reda på vilken butikslokal du vill ha i Karlskoga

Området runt omkring kan vara av stor vikt för ert företag. Med en butik i Karlskoga är det många företag och branschorganisationer i rörelse och det finns på så sätt också olika intressen som kan vara bra att ta hänsyn till. Vad vill du och ditt företag ha för omgivning? I och med att det finns många valmöjligheter och alternativ här är det bra att fundera över en del saker. Vilka företag föredrar ni att ha nära? Är tjänster såsom banker, restauranger eller andra samarbetspartners viktigt? Är kollektivtrafiken, infrastruktur, parkering och andra anslutningar av vikt för att er verksamhet ska fungera smidigt? Hur är det med närområde, natur och trafik? Sedan är självfallet butiksytan i sig också viktig. Vilken typ av yta och facilitet krävs, ska det vara öppet eller finnas mindre rum också? Hur många ska arbeta och vistas på platsen, ska det finnas plats att växa? Om ni redan i förväg har funderat på dessa saker är det större möjlighet att processen att hitta det ni kommer att bli helt nöjda med går snabbt och enkelt.

Karlskoga butiker och shopping

Karlskoga ligger i centrala Sverige och butikerna är tillgängliga för många små och stora orter runt omkring. Beläget mellan Örebro och Karlstad är det här en plats där många rör sig till och från. Kommunikationen hit sker främst via väg E18 som gör att man tar sig hit snabbt och smidigt. Kollektivtrafik i form av buss finns också och det är Örebro länstrafik som trafikerar kommunikationerna till och från staden. Näringslivet här är fungerande och staden är känd för sina högteknologiska industrier inom bland annat försvaret och inom kemi. Kommunen har redan många etablerade företag och industrier som är verksamma idag, över 2300. Däribland finns SAAB Dynamics, Transcom, BAE Systems, Bharat Forge Kilsta och Cambrex Karlskoga AB. Sedan januari 2017 finns Karlskoga Näringsliv & Turism som en del av kommunen och har som mål att stärka och främja både nya och etablerade företag.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks