arrow_upward

0 butik butiker: Kungälv

Ta del av ett utvecklande näringsliv med butik i Kungälv. Kommunen ligger strategiskt fördelaktigt vid Göteborg. Här finns både stora industrier och småföretagare som kan utvecklas med hjälp av nära förbindelser till hamn och flygplats....Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Få en ny och annorlunda kundkrets med Kungälv butik

Kungälv butiker erbjuder nya och roliga möjligheter för alla olika företag att etablera sig i en växande kommun med närhet till Göteborg. Oavsett vilken bransch det rör sig om eller om det handlar om stora eller små företag finns det något för alla. Olika hyresvärdar erbjuder olika storlekar och typer av lokaler. Med rätt och noggrann research kan du garanterat hitta något som passar. Är det i centrum bland andra detaljhandlare, med närhet till restauranger, banker och butiker du vill hålla till? Eller är det i utkanten av staden, nära hamn, flygplats och industriområden? Det positiva med att stadga sig i en mindre tätort är att pris och typ av lokal enklare justeras till dina önskemål. Med en fast lokal kan du nå ut till en stor och ny kundkrets och faktum är att det fortfarande krävs fysiska butiker för att tillfredsställa kunder.

Kungälv butik förbinder dig med resten av Sverige

Kungälvs kommun och butiker ligger i Bohuslän. Det är en mindre tätort men med närhet till större städer, till Göteborg tar det endast tjugo minuter med bil och det är även nära till städerna Trollhättan och Borås. Det finns också förbindelser med resten av landet, antingen med flyg från Landvetter, tåg eller direkta bussförbindelser till bland annat Göteborg. Det finns många möjligheter att enkelt ta sig runt, och att hålla till här betyder att man kan få lugn och ro men samtidigt närheten till storstan. Men förutom allt detta finns natursköna områden och närheten till skärgården. Underbart hav, klippor, pittoreska fiskebyar och sommarstugeområden gör stället helt oemotståndligt. Hit kommer många turister, både svenska och utländska, för att njuta av miljön. Trots småstadskänslan och den lugna miljön finns allt som kan tänkas behövas här. Skolor, affärer, sjukhus och väl fungerande infrastruktur och näringsliv. Både för boende och företag ger kommunen ett unikt alternativ att slippa välja mellan praktiska möjligheter och lugnet från naturen.

Ta del av ett utvecklande näringsliv med butik i Kungälv

Kommunen ligger strategiskt fördelaktigt vid Göteborg. Här finns både stora industrier och småföretagare som kan utvecklas med hjälp av nära förbindelser till hamn och flygplats. Kommunen har ungefär 2300 verksamma företag, där majoriteten är små. Sjukvård, utbildning, offentlig förvaltning, detaljhandeln, fastighetsbranschen, företagstjänster, tillverkning och jakt- och sport är de ledande aktörerna. Bland de många aktiva större företagen finns bland andra Bilab, huvudkontoret för Mediatec, Kungälvs Trä, Kungälvs Rörläggeri, ICA:s distributionscentral, Arvid Nilsson och Michelin däck. Dessa håller främst till närmare hamnen och i utkanten av staden. I centrum håller många olika typer av handlare till, däribland Smycka, The body shop, SEB, Svensk fastighetsförmedling, Nordea, Mäklarhuset, Apotek, Dressman, Forex och Bokia. Blandningen av olika organisationer och mångfalden som finns gör att alla olika företag kan hitta samarbetspartners, kunder och förutsättning att stadga sig här. Vill du vara en del av detta? Då är det en god idé att ta kontakt med Kungälv butiker för att kunna utveckla och föra ditt företag framåt i en oväntat inspirerande miljö.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks