arrow_upward

0 butik butiker: Kungsbacka

Att starta eget i Kungsbacka är en bra ide, Kungsbacka är centralorten i Kungsbacka kommun som ligger Hallands län. Innan 2010 klassades orten som en separat tätort men sedan 2015 är det som en del...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kungsbacka butikslokaler och området kring affärerna

Att starta eget i Kungsbacka är en bra ide, Kungsbacka är centralorten i Kungsbacka kommun som ligger Hallands län. Innan 2010 klassades orten som en separat tätort men sedan 2015 är det som en del av Göteborgs tätort. Med tanke på att orten bara ligger 28 km från Göteborg så är det inte särskilt konstigt. Staden har ca 20 000 invånare och kommunen har ett invånarantal på över 80 000 invånare. Storstadsområdet som hör till Storgöteborg har över 1 miljon invånare. Befolkningstätheten ligger på ca 19 invånare per hektar. Kommunen är den 26:e största i Sverige utav 290 sett till invånarantal. Storstadsområdet Göteborg har en ännu högre befolkningstäthet. Detta skapar utmärkta möjligheter för butikslokaler i Kungsbacka med tanke på närheten till Göteborg och den mer lokala marknaden i Kungsbacka kommun. Att etablera lager strax utanför en stor stad har många fördelar då kostnaden av kontor är lägre här medans företaget i fråga har i princip lika stora möjligheter som företag inuti staden att nå fram till kunder och marknadsföra sina tjänster och produkter.

En butik i Kungsbacka med bra företagsatmosfär

Butikslokalerna i Kungsbacka har stora möjligheter eftersom det finns massor av företag i närheten och i det lokala området. I orten finns det över 2500 företag registrerade och några av dessa är Cykel Tyson racercyklar i Kungsbacka, Kungsbacka Tidning, Bjurfors i Göteborg AB, Kontor Kungsbacka, Clas Ohlson, Kungsbacka, Din Bil Sverige AB, Kungsbacka, Kungsbacka Truck, Vänsterpartiet i Kungsbacka, Kungsbacka Annons & Original, Nordea Bank AB, Kungsbacka, Kungsbacka Trädgård & Parkmiljö och många fler därtill. Med dessa företag och de resterande 2500 i området är det enkelt att se att det finns många stora möjligheter i området. Staden är som tidigare nämnt en relativt folkrik kommun och näringslivet är utmärkt. Kommunen har haft en kraftig befolkningsutveckling till följd av det utmärkta näringslivet i området. Under 1970-talet hade kommunen en befolkning på under 30 000 och år 2000 en befolkning på över 65 000. På 30 år hade alltså befolkningen mer än fördubblats. Idag bor över 80 000 människor i Kungsbacka Kommun.

Kungsbacka butikerna och kommunens satsningar

Utbudet av butikslokaler i Kungsbacka och kommunens storsatsning ger utmärkta möjligheter att starta eget i tätorten samt att etablera lager. Kommunen satsar hårt på näringslivet och även om det ser bra ut så minskar inte satsningen på förbättring. När man ska hyra ett kontor är det viktigt att ta detaljer och olika faktorer till fokus. Till exempel hur avgörande ett läge kan vara för en butik, om den ligger centralt på en av de större gatorna kan det öka inkomsten för butikslokalen. Men med ett centralt läge kommer ofta större kostnader och hyran går i taket. Tänk noga vad som passar din situation och budget. Eftersom kommunen ligger utanför Göteborg är det enklare att starta billigt och sedan investera i en andra lokal eller helt enkelt ett nytt lager efter 1 års vinst. Sälj den gamla butiken och köp en nyrenoverad när du vet att budgeten håller för det och det inte är en alltför stor risk med investeringen.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks