arrow_upward

0 butik butiker: Stenungsund

Öppna en butik i Stenungsund butik, ett område med inspirerande näringsliv. Under sommaren vaknar staden till liv och välkomnar turister från runt om i landet. Området är ett handelscentrum för stora delar av den södra...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Etablera ditt företag med en Stenungsund butik

Under sommaren vaknar staden till liv och välkomnar turister från runt om i landet. Området är ett handelscentrum för stora delar av den södra delen av Bohuslän året runt, men det är alltid något speciellt med sommaren. Företagare med en Stenungsund butik har möjlighet att öka sina priser en aning när solen skiner, på grund av den ökade efterfrågan, och det är många typer av produkter som säljer extra väl med temporära besökare så som turister. Tack vare kommunens vackra läge är det många som kommer med husvagnar och båtar i några nätter för att njuta av den vackra hamnen. Gästhamnen gör det möjligt för båtentusiaster att se den härligaste delen av kommunen, som verkligen drar nytta av områdets affärer och näringsliv. Många förbipasserande väljer att stanna en vecka eller mer än så, vilket inverkar kommunens verksamheter väldigt positivt.

Var i gott sällskap med en Stenungsund butik

Att ha en butik är alltid ett positivt beslut att ta, oavsett vilken industri man befinner sig i. Det är många olika typer av företagare som drar nytta av att ha en Stenungsund butik. Där Uddevallavägen möter Göteborgsvägen, strax intill Stenungsunds station, finns det ett en rad shoppingmöjligheter, med butiker som Hos Marta och Maria, Kaffe & Teboden, Electrolux Home Stenungsund, O Möbler, Blommor & Sånt, Garn- & Hantverkshuset i Stenungsund, Lindex och Björns Fiskebutik. Dessa företag hade kanske inte kommit lika långt om de inte hade haft en butik där de kunde sälja sina produkter och nå ut till passerande människor på väg till jobbet. Det finns en möjlighet att samarbeta med kringliggande verksamheter för att skapa en ännu starkare närvaro i området. Vid samarbeten är det viktigt att företagare projicerar en positiv bild av sig själva för att vinna trovärdighet av andra. Nya företagare som sliter med självförtroendet bör ta kurser för att förbättra sin självkänsla. Dale Carnegie är en av de framstående föreläsare som har hjälpt miljoner entreprenörer att utveckla sin förmåga.

Stenungsund butik i ett område med inspirerande näringsliv

I tillägg till en världsledande kemisk industri, som har försett regionen många tusen arbetstillfällen genom åren, finns det också gott om uppfinningsrika och hårt arbetande egenföretagare inom många branscher. Kommunen jobbar hårt för att skapa ett sprudlande näringsklimat. Det är många företagsamma själar i de yngre generationerna som får hjälp av kommunen för att utveckla stabila affärsplaner och budgetar. Det lilla området har satt prägel på Sveriges näringsliv på många sätt. Det väletablerade programvaruföretaget Hogia startades år 1980 på denna plats av Bert-Inge Hogsved. Efter många år inom branschen för programvaror inom ekonomi- och personaladministration är Hogia nu mer och mer fokuserat på mer branschspecifika programvaror för verksamheter som kollektivtrafik, fastighetsbolag, byggföretag, detaljhandel, revisionsbyråer och åkerier. Med Hogia i åtanke, är den som har en Stenungsund butik i intressant sällskap. Här finns det möjlighet för företag att slå rot, vidga sina vyer och nå nya kundkretsar. Med hjälp av kommunens stötte finns det intressanta möjligheter för företagstillväxt inom många områden.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks