arrow_upward

0 butik butiker: Stockholm City

Här finner vi även Sveriges hetaste företagsklimat. Den pulserade innerstaden möter den lugna skärgårdsidyllen. Många företag väljer just Stockholm för sina etableringar. Ett stort utbud av kontor, lokaler och butikslokaler i Stockholm City gör att...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Utbud av butikslokaler i Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad och är med sina ca 900 000 invånare även den mest folkrika staden i Sverige. Stockholm är en av de fem snabbast växande regionerna i Europa. Många väljer att flytta hit då arbetsmöjligheterna flödar. Det är en dynamisk stad med stora möjligheter för såväl företag som invånare. Ett stort kulturutbud, naturområden, universitet och nöjesparker lockar även många besökare till staden, både inrikes och utrikes. Här finner vi även Sveriges hetaste företagsklimat. Den pulserade innerstaden möter den lugna skärgårdsidyllen. Många företag väljer just Stockholm för sina etableringar. Ett stort utbud av kontor, lokaler och butikslokaler i Stockholm gör att det finns stora möjligheter att öppna sin verksamhet där.

Stockholm butikslokaler – i en dynamisk stad

Stockholm kommun är en stad i ständig utveckling. Den är centrum för hela Sverige när det gäller ekonomi, politik, media, kultur och så vidare. Många människor väljer att flytta till eller arbeta i Stockholm då detta är karriärmöjligheternas stad. Mångsidigt näringsliv och en pulserande stad lockar inte bara folk och företag inom landet utan även utländska besökare och många internationella företag. Har man ett företag väljer man ofta att etablera sin verksamhet i kontor, lokaler eller butikslokaler i Stockholm. Kommunen arbetar aktivt för att vara den dynamiska och kreativa stad med utbildning, forskning och företagande som lockar företag att etablera sig i staden.

Bra kommunikationer

Med en bra kollektivtrafik kan man komma långt då detta främjar näringslivet i kommunen. Kollektivtrafiken i staden är väldigt bra. Dess infrastruktur med ett bra vägnät, hamn, buss-, tåg- och flygförbindelser lockar företagande till staden. Detta underlättar även för såväl företag som in- och utpendlare. Stockholm är en knutpunkt för godstransporter mellan norra och södra Sverige och är den största hamnstaden i landet. Närheten till Arlanda – och Bromma flygplatsområde gör staden om än mer attraktiv. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig i butikslokaler i Stockholm.

Stockholm är hem åt välkända företag

I Stockholms kommun finns det många arbetsmöjligheter. Utvecklingen från sjöfarts- och industristad till ett mångfacetterat näringsliv gör att staden producerar många arbetstillfällen. Idag är det service- och tjänstesektorn som dominerar arbetsmarknaden. Det finns allt från små företag med få anställda till stora internationella företag med flera tusen anställda. Många av Sveriges största företag har sitt huvudkontor belägna i kontor, lokaler och butikslokaler i Stockholm. Det är ca 45 % av alla Sveriges företag med mer än 200 anställda som har sitt säte i Stockholm. Exempel på de stora företagen är Ericsson och IBM. Kommunen arbetar aktivt för att främja god utveckling av företagen och bibehålla sitt goda företagsklimat samt att locka fler företag att etablera sig i butikslokaler i Stockholm.

De största arbetsgivarna med butikslokaler i Stockholm

De största företagen vi finner i Stockholms butikslokaler med undantag från den offentliga sektorn är följande, sorterat utan inbördes ordning;

 1. Ericsson
 2. Posten AB
 3. Skandinaviska Enskilda Banken (SEB)
 4. Swedbank
 5. Södersjukhuset
 6. MTR Stockholm
 7. Nordea
 8. Handelsbanken
 9. IBM Svenska
 10. Capgemini
star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
 • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
 • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks