arrow_upward

0 butik butiker: Strängnäs

Lätt att få rätt kundkrets med en butik i Strängnäs. Trädgårdsgatan, den bästa platsen där konsumenter även finner andra varumärken. Stadens invånare kommer hit för att shoppa minst en gång i veckan, vilket gör det...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Nå din kundkrets med en butik i Strängnäs

Många tror att det är lätt att nå sina kunder via nätet idag, men det är inte så lätt som man kan tro. På grund av det stora utbudet på nätet är det svårt att höras och synas. Att ha en fysisk butik i Strängnäs är fortfarande det mest effektiva medlet för att vara synlig för sin kundkrets. Beroende på vilken plats man väljer för sina företagslokaler, når man ut till olika kundgrupper. För de flesta verksamheter är det allra bäst att ligga på en central gata, eftersom det är på de centrala gatorna vi söker oss som konsumenter, när vi är på jakt efter nya produkter. Den mest centrala vägen som löper genom staden är Trädgårdsgatan. Det är en väldigt bra plats för en Strängnäs butik, där konsumenter även finner Lindex, KappAhl, Akademibokhandeln, Systembolaget, Specsavers, Dressman och Coop. Stadens invånare kommer hit för att shoppa minst en gång i veckan, vilket gör det till en väldigt bra position för de verksamheter som hoppas på regelbundna och trogna kunder. Området ligger på gångavstånd till tågstationen, vars nya resecentrum invigs denna höst. Det har byggts med lätt tillgänglighet för funktionsnedsatta. Till invånarnas glädje, kommer den nya stationen att ha rulltrappor och hissar ner till plattformen.

Andra verksamheter med butik i Strängnäs

Det finns omkring 3000 registrerade företag i kommunen, inom alla tänkbara branscher. I tillägg till ovan nämnda verksamheter, har även Ur & Penn, Sulas MC, Mekonomen, Beckman’s Form och Aubergine Tyg & Attityd AB butik i Strängnäs. Dessa verksamheter ligger söder om tågstationen, och flockas kring Kilenvägen, som ligger bredvid golfklubben. Tack vare att golfbanan är försedd med tre slingor som sammanlagt har 27 hål, är det en populär golfklubb som attraherar golfare från kringliggande områden. Kommunen tar god hand om drift och underhåll under alla årstider, och har delat ansvar med fastighetsägarna att ta hand om halka och snöröjning under vinterhalvåret. Företagare som har butik i Strängnäs behöver inte oroa sig över snöröjning utanför lokalerna eller vägar och gator som ligger intill; bilvägar, gångstigar och cykelvägar är väl omhändertagna året runt. Fastighetsägarna ansvarar också för att ta bort ogräs, sopa, hålla rent omkring fastigheterna, sanda och ta andra åtgärder för att motverka halka, samt att sopa upp och ta bort sand när våren kommer.

Datumparkering för butiker i Strängnäs

När snön faller över den vackra kommunen, är det viktigt att alla invånare samarbetar för att underlätta för snöröjningen. För att detta ska fungera smidigt finns det ett system som vanligtvis hänvisas till som ”datumparkering”, och beroende på vilken tid och vilket datum det är, så ska bilar parkeras på den sida av vägen som har antingen jämna eller ojämna husnummer. Tack vare detta system kan snöplogen röra sig fritt på vardera sida av gatan, vilket gör livet enklare för de som har kontor eller butik i Strängnäs. Länder som inte har liknande system på plats lider verkligen under vintern, och när snön faller tungt, råder det kaos på städernas vägar.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks