arrow_upward

0 butik butiker: Uddevalla

Många företag vill ha en butikslokal i Uddevalla. Läget är bra och näringslivet i området är aktivt och varierande, med intressanta verksamheter inom många olika branscher. Området erbjuder god infrastruktur, med bra kommunikation- & transportmöjligheter....Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Fördelar med att ha butik i Uddevalla

Det finns många fördelar med att ha en fysisk butik, så väl som en nätbutik. Tyvärr är det många verksamheter som överskattar vikten av att ha en nätbutik, och blir förvånade när de inte får tillräckligt med trafik till sidan. Det är fortfarande otroligt hjälpsamt att ha en fysisk butikslokaler, där kunder kan prova på dina produkter, känna på kvalitén och möta företagets representanter öga mot öga. Denna process skapar tillit bland klienter och bidrar till en framgångsrik företagsprofil. För att finna rätt butik i Uddevalla måste man tänka på läget, storleken, hyra och kontraktslängd. Det finns många olika typer av lokaler att välja mellan, så när du har din detaljerade budget redo, kan du hitta butikslokaler som verkligen passar din verksamhet perfekt. Snart kan du förverkliga din dröm och njuta av nya kunder, när de förbipasserande grips av nyfikenhet och intresse när de passerar din affär.

Kommunikation och anslutningar för Uddevalla butik

Området erbjuder god infrastruktur, med bra kommunikation- & transportmöjligheter. Här, i Bohusläns hjärta, är det lätt att röra på sig med smidighet, med hjälp av bra gång- & cykelvägar och god tillgång på kollektivtrafik. Många invånare förlitar sig på det kommunala bussystemet, som styrs av Västtrafik. Det kommunala lägger en stor vikt vid att minska utsläpp genom att använda förnybara drivmedel och energieffektiva fordon. Fossila drivmedel undviks så långt som det är möjligt. De som har butikslokaler i Uddevalla kan välja mellan bil, buss och cykel. Om man inte bor så långt bort från arbetsplatsen kan det verkligen vara en god idé att cykla till jobbet, eftersom det bidrar till den hållbara miljön, hälsan och plånboken! Cykelvägarna runt om i staden och kringliggande områden gör det möjligt för cyklister att röra sig mellan områden utan några svårigheter. Så länge man har en bra cykelhjälm och ett bra lås, så kan man njuta av sin upplevelse och känna sig trygg, pigg och frisk.

Många vill ha en butikslokal i Uddevalla

Näringslivet i området är aktivt och varierande, med intressanta verksamheter inom många olika branscher som har butik i Uddevalla. Här finns bland annat Arctic Paper Sverige AB, Mattbolaget i Uddevalla AB, Doka Sverige AB, B Jensen Transport AB, Nokas Bevakning Väst AB, Koneo, Toveks Lastbilar AB, Stans Gummiverkstad AB, Erco Systems AB, Cramo Uddevalla, Kjellmans Service AB, Lantmännen Maskin AB, Gröna Gördar Försäljning AB, Hansson & Russberg AB, Samhall AB, Bröderna Carlssons Glas AB, Andresen Maskin AB, Stellas Lekland, Euromaster, Viggo Mobil, Bra Miljöteknik Sverige AB, Ahlsell Sverige AB, Svensk Cater AB, Idealbilar i Uddevalla AB, Preem, Proné AB, Raktab Invest AB, T-Bak AB, Kuröds Kök AB, Ki Group AB, Kjellsson & Blom Transport AB, Tools, Alwex och Gds Electric AB. Ett varierat företagslandskap är både inspirerande och motiverande, så det finns mycket att ta del av som företagare i denna del av vårt avlånga land. För att få kontakt med andra entreprenörer och organisatörer i området kan man vända sig till kommunen, som går att kontakta via telefon och e-post. Besök deras hemsida för mer information.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks