arrow_upward

1 Coworking: Danderyd-Täby

Många företag väljer Coworking i Danderyd-Täby. Denna underbara plats, som ligger ungefär en mil norr om Stockholm, är omgiven av vatten och erbjuder underbar livskvalitet för de som arbetar här.  belägen cirka en mil norr...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Coworking i Danderyd-Täby för hög livskvalitet

Denna underbara plats, som ligger ungefär en mil norr om Stockholm, är omgiven av vatten och erbjuder underbar livskvalitet för de som arbetar här.  belägen cirka en mil norr om Stockholm. Här finns det bra service, både kommunalt och kommersiellt, så invånare och besökare kan finna vad de än kan tänkas behöva. Den vackra naturen i samband med de bra kommunikationerna, gör att man kan röra sig mellan de olika kommundelarna med lätthet och samtidigt ta del av de vackra omgivningarna. Det är lätt hoppa på tunnelbanan eller en buss, beroende på vart man ska någonstans. Roslagsbanan passerar här, och går vidare genom

Stocksund, Djursholm och Enebyberg. Här finns det också bra möjligheter för de som kör bil eller cyklar till jobbet. Av miljöskäl är det alltid härligt när folk cyklar till jobbet, men det kan vara lite för tidskrävande för många. Hur du än väljer att röra dig till och från jobbet, kan du dra nytta av områdets goda infrastruktur. Coworking i Danderyd-Täby bjuder på många fördelar.

Bra parkering med Coworking i Danderyd-Täby

När det gäller parkering, finns det en regel som säger att du inte får parkera längre än 24 timmar, om det inte står något annat det vill säga. På gator som inte har några parkeringsskyltar, får du alltså inte parkera längre än 24 timmar. Som bilförare kan du använda dig av en p-skiva på de flesta gatorna, vilket kan vara en bra lösning. P-skivan måste placeras innanför vindrutan, så att den inte blåser iväg, men samtidigt är lätt att läsa utifrån. När du har hittat en arbetsplats som tilltalar dig, rekommenderar vi att du diskuterar parkeringsmöjligheter med din hyresvärd. Det kan vara så att du kan få tillgång till en permanent parkeringsplats, om det är så att du skriver på ett långt kontrakt. Parkering varierar från plats till plats, vilket gör att det är viktigt att du för den diskussionen privat för att undvika några missförstånd. Kom ihåg att det slutgiltiga ansvaret ligger hos bilföraren. Oavsett vilken plats du väljer för Coworking i Danderyd-Täby, finns det bra lösningar för tillhanda.  

Möt nya företagare med Danderyd-Täby Coworking

På denna plats finns det många intressanta verksamheter, inom många olika branscher. Med Coworking i Danderyd-Täby kan man ta del av det aktiva näringslivet på många sätt och vis. Här finnas till exempel Golfcenter i Danderyd AB, Må Bra Hälsa AB, Blomsterhörnan, Bäckenbottencentrum, Göthes Glas AB, Lek O Bus AB, ASIH Stockholm Norr, Changdobels Hunddagis, Hemmabio Bilstereo AB, Bostadsrättsföreningen The Garden, Daff Amerikanska Fotbollsförening, Catering & Gourmet AB, Film & Media Försäljning i Danderyd AB, Ekbackens Advisers AB, Färg & Formverkstan, Ikano Bostad, Logopedmottagningen Enebyberg, Magnusson Mäkleri AB och Ps Konsult AB. Som du kan se är det en salig blandning av företag, med allt från hunddagis till hälsobutiker. Om du är intresserad av att utöka ditt kontaktnät, rekommenderar vi att du kollar upp vilka lokala organisationer som arrangerar evenemang för verksamheter och entreprenörer. Det är alltid bra att ha ett stort kontaktnät, eftersom man kan inspirera, motivera, informera och hjälpa varandra.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks