arrow_upward

Stockholm Gärdet coworking erbjuder bra kommunikation. Platsen hjälper dig att knyta bra kontakter. Du finns där andra viktiga företag finns.Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Många fördelar med Stockholm Gärdet coworking

Det finns framgångsrika företag i många branscher i denna del av huvudstaden, som ligger nordöst om Östermalm. Områdets officiella namn är Ladugårdsgärdet, och är känt för sitt stora utbud av modernistiska byggnader. Företag som har valt Stockholm Gärdet coworking kan njuta av ett växande näringsliv inom olika industrier. Hälsokällan, Magasinet, Oral Care, Dagcenter Gärdet, Gärdet Cykel och Moped, Allmänna Flytt och Express AB, Gärdet Stugan och Vingåker Bryggare är några få exempel på företag i området. Det härliga näringslivet är inspirerande för nya företagare som väljer att etablera sig där. Det erbjuds ett stort urval av lokaler av olika slag och kommunen ger gärna stöd till unga energiska entreprenörer, som behöver hjälp att växa. Kommunens initiativ stöttar företagare inom alla lagliga branscher och har hjälpt många företag genom åren.

Knyt kontakter med Stockholm Gärdet coworking

Vi lever i kreativa tider, med nya möjligheter för entreprenörer som är öppna för de senaste och mest innovativa lösningarna, som gör det möjligt att driva verksamheter på små budgetar. Det finns också många vägar att gå för de som etablerar sina företag steg för steg, med egna resurser. Mindre kostnader kan leda till snabbare tillväxt, och det ser alltid bra ut för investerare. När man delar lokaler med andra företag så kostar det mindre. Att ha en plats för Stockholm Gärdet coworking lägger grund för en modern företagsprofil, som i sin tur kan leda till nya kunder och större kundkretsar. Det går att förminska sina utgifter avsevärt med lokaler av detta slag, vilket också ger tillgång till andra professionella individer inom olika branscher. Att kunna tala med andra människor som har värdefull kunskap och erfarenheter är guld värt i näringslivs-sammanhang, och det kan vara väldigt svårt att komma i kontakt med andra företag, om man inte träffar de automatiskt i gemensamma lokaler. Det är därför denna typ av lokal för företag har blivit populär i så snabbt i huvudstaden.

Stockholm Gärdet coworking erbjuder bra kommunikation

Området bjuder på god infrastruktur med bra kollektiva transportlinjer och kommunikation, med pendeltåg, tunnelbana, bussar, cykelbanor och gångvägar. Det är upp till var enskild individ att välja på eget bevåg. Kommunen har lagt ner väldigt stora resurser på att förbättra huvudstadens cykelvägar, så de som vill cykla till jobbet på Stockholm Gärdet coworking kan göra det utan problem. Även om det kan kännas tungt att cykla av och till, så vet vi alla att det är bra för både miljön och hälsan. Tack vare den goda infrastrukturen erbjuder alla lokaler i området på bra ventilation, brandsäkerhet, bra kranvatten, fungerande avlopp och god ljudmiljö. Det är viktigt att ha god ljudmiljö, även om det är något man inte alltid tänker på när man ska hitta nya företagslokaler. Dålig ljudmiljö leder till dålig koncentration, huvudvärk, ineffektivitet, irritation, ibland migrän och hörselskador. Bra kranvatten är något vi ibland tar för givet, på grund att vi har så bra infrastruktur i detta avlånga land, men det är alltid bra att ha i åtanke.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks