arrow_upward

Hur vore det med minskade utgifter, större kontaktnät, bättre lokaler och ökad flexibilitet? Utöka ditt kontaktnät med Stockholm Globen Coworking. Tack vare att det är så många olika människor som delar på alla regelbundna utgifter,...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

## Många fördelar med Stockholm Globen Coworking

Hur vore det med minskade utgifter, större kontaktnät, bättre lokaler och ökad flexibilitet? Tack vare att det är så många olika människor som delar på alla regelbundna utgifter, går kostnaderna ner markant med Coworking på Globen i Stockholm. Det stora antalet företag och individer underlättar även för de som är intresserade av att utöka sitt kontaktnät, och det är nog de flesta entreprenörer. Många ställen erbjuder också extra ’freebies’, såsom gratis kaffe, te och kakor. Det finns vanligtvis också snabb internetanslutning och skrivare man kan använda helt utan extra kostnad. För frilansare som är vana att jobba hemifrån finns det en väldigt stor chans för ökad produktivitet och effektivitet, plus att hemmet kan återgå till att vara en plats där man slappnar av och tar det lugnt, vilket också leder till att man kan koncentrera sig bättre när man är på jobbet. Kombinationen av alla dessa fördelar skapar en väldigt lukrativ situation.

 

## Många anslutningar till Coworking i Stockholm Globen

Detta område är väldigt lätt att resa till och från, med hjälp av bussar, pendeltåg, tunnelbana, bil och cykel. De som inte bor för långt bort kan också promenera till arbetsplatsen utan problem, vilket är ett väldigt hälsosamt och miljövänligt sätt att färdas på. Med Coworking i Globen kommer man också i god kontakt med andra människor, vilket gör det enkelt att organisera gemensamma bilresor med de som ska färdas i samma riktning. När du har hittat en plats som passar dina behov, bör du be om detaljer angående parkering av bil och cykel, för att undvika tråkiga överraskningar. Om du kör bil kommer det vara viktigt för dig att kunna hitta parkeringsplats dagligen utan problem. Det är möjligt att du kan hyra en parkeringsplats om de inte har tillgång till en stor parkering. Om det är för dyrt kan det vara en god idé att fundera på om det är dags att börja cykla till jobbet, eftersom det har så många fördelar.

 

## Utöka ditt kontaktnät med Stockholm Globen Coworking

Det finns väldigt många fördelar med den här typen av företagslokaler, och det är en bra lösning för individer såväl som för företag. Verksamheter inom många olika branscher har valt att etablera sig i detta område, såsom Capio Öron Näsa Hals Globen, The American Bar, Fantastiska Nöjen AB, Qibla Halal Kött AB, Restaurang Flitiga Lisa, Entertainment Restaurang AB, Åke Nilsson AB, Abans Livs HB, Abwasa Bygg och Parkett AB, Accent, Bönor och Blad, H & M Hennes & Mauritz AB, Göran Andersson i Globen AB, Libanon Deli AB, MK Kött AB, Mom in Style AB, Mtu Development AB, Restaurang Globen Paviljong HB och Tandläkare Peeter Pukk AB. Kom i kontakt med ett sprudlande näringsliv med Coworking i Stockholm Globen. Tack vare det fantastiska läget är det också lätt att ta emot gäster, kunder och klienter, och de flesta lokaler av detta slag erbjuder även mötesrum, som man kan hyra till ett förmånligt pris. Ofta ingår det ett par timmar mötesrums-tid automatiskt för de som betalar månadsvis.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa