arrow_upward

Huddinge-Farsta

Som alla andra delar av Stockholm kommun, erbjuds det väldigt goda kommunikationsmöjligheter även i detta område. Här kan invånare bestämma om de vill färdas med pendeltåg, buss, tunnelbana, cykel, bil, och så vidare. Kommunikationsmöjligheterna med...Läs mer

Skapa sökprofil

Ökad effektivitet med Coworking i Huddinge-Farsta

Anledningen att du kan njuta av ditt arbete och samtidigt få mer gjort och lära känna fler människor, är för att Coworking i Huddinge-Farsta är skapat just för att hjälpa dig att stressa mindre, och känna större livsglädje på arbetsplatsen. Här finns det soffor och sköna sittplatser när du vill slappna av en stund och då kan du också passa på att unna dig en pratstund med några andra som har bestämt sig för att ta en paus. Detta är en mer stressfri tillvaro eftersom det är mycket du slipper att tänka på, så som att betala räkningar för internet, el och vatten. På många ställen behöver du heller inte tänka på att köpa kaffe, mjölk, kakor eller en godisbit, för att det ingår helt utan extra kostnad. Många ställen har bra kaffemaskiner, så att du dessutom kan njuta av gott kaffe där.


Kommunikationsmöjligheter med Huddinge-Farsta Coworking

Som alla andra delar av Stockholm kommun, erbjuds det väldigt goda kommunikationsmöjligheter även i detta område. Här kan invånare bestämma om de vill färdas med pendeltåg, buss, tunnelbana, cykel, bil, och så vidare. Farsta tunnelbanestation invigdes 4 november år 1960, och den har en plattform och ett ställe där man kan köpa biljetter. Utgångarna pekar mot Farsta torg, Kroppaplan och Lardsbodavägen, och tågen rör sig mot Alvik i norr och Farsta strand i söder. Det finns också ett konstverk på stationen, som heter Förvandlingar i Luftrummet och är skapat av Gunnar Larson. Varje dygn färdas det många människor på tunnelbanan, som sköts av Storstockholms Lokaltrafik. Man kan också åka buss om man föredrar det, och det finns många busslinjer som går via området och vidare till olika delar av Stockholm. Oavsett vart du bor, kan du ta dig fram till din Coworking i Huddinge-Farsta varje morgon utan problem, tack vare det fantastiska transportsystemet. Om du bor nära intill kan du givetvis hoppa på cykeln och passa på att få lite motion på morgonen, och samtidigt bidra till en bättre miljö.


Coworking i Huddinge-Farsta i bra umgänge

Det finns många intressanta företag i området och det är alltid positivt. Här hittar du verksamheter som till exempel Frisörimperiet, Always Fitness 24, Flash, Gatt AB, Pictureexpress, Café Le Croissant, Estetisk Tandreglering, Ahlins Ur & Optik AB, Capio Rehab, Salong Mix HB, Vår Teater, Kina-Hörnet AB, Actic, Samis Skrädderi och Kemtvätt AB, Mobila Akutteamet, Grodan & Co, Salong HälsoFoten Medicinsk fotvård, Tandoori Köket AB, Castello Konditori, Wok wok, Axelssons Dea Mode AB, Baidoa Kulturförening, BikBok, Börje Svensson Holding AB, Curera, Design Only, Boltz Idrottsförening, Golden River Sweden aB, Frisksport, Fria Gruppen, Goriya Eskandar, Godismonstret, IGNIS, Ikano, Muweke Läkartjänster AB och Naprapat Doktorerna. Som du kan se finns det stor variation på verksamheter i detta område, och med Huddinge-Farsta Coworking kan man också räkna med en härlig blandning av företagare och frilansare. Prata gärna med din hyresvärd för att få mer information om vilka företag som redan finns där, eftersom det är bra att ha lite koll på vad de andra arbetar med.

 

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar