arrow_upward

Malmö Västra Hamnen

Företag och individer märker snabbt att de uppnår mer effektivitet och produktivitet med Coworking, men också att det är bra för humöret. Detta är en stadsdel där det finns en stor variation på verksamheter och...Läs mer

Skapa sökprofil

Malmö Västra Hamnen Coworking erbjuder god infrastruktur

Visst är det sant att man får mer gjort när man har en dedikerad kontorsplats, och det har visat sig att Coworking i Västra Hamnen i Malmö fungerar väldigt bra. Företag och individer märker snabbt att de uppnår mer effektivitet och produktivitet, men också att det är bra för humöret. Detta är en stadsdel där det finns en stor variation på verksamheter och funktioner. Det är få förunnat att bo och arbeta intill havet, med så nära in till city, och därför är det inte så konstigt att detta är ett av Malmös snabbast växande områden. När det gäller näringslivet, finns det representanter från de flesta branscher. Det finns också stor potential för unga entreprenörer, eftersom att det finns över 10’000 högskolestudenter här. Både kommunala och kommersiella tjänster byggs ut vart år. Här kan man njuta av god infrastruktur, goda kommunikationer och hög standard. Det är säkert därför många av regionens entreprenörer har valt att etablera sig i detta område. Tack vare Högskolan finns det också lukrativa möjligheter för samarbeten mellan näringsliv och forskning.


Välj rätt plats för Coworking i Västra Hamnen i Malmö

Även om det här är ett område med stor potential, så är det viktigt att du vet vilken typ av lokaler som kommer att fungera bäst för dig och din verksamhet. Tänk igenom vad ditt företag har för behov, och gör en detaljerad lista på allt från storlek, budget och gemenskap, till möbler, tjänster och platser som passar dig. Gemenskap är något som är väldigt centralt när det gäller Coworking i Malmö Västra Hamnen. Till skillnad från andra upplägg, leder detta ofta till en öppnare och mer social arbetsmiljö. Här kan du ha lättsamma diskussioner med människor från många olika branscher, utbyta erfarenheter och kunskap, och lätt utöka ditt kontaktnät. Fråga hyresvärden eller organisationen vilka typ av människor som befinner sig där, vilka branscher som är representerade och om de anordnar sociala evenemang då och då. Då får du mer ut av din arbetstid.  


Ta del av stadens turism med Coworking i Västra Hamnen i Malmö

Det finns ett ständigt flöde av turister i Västra Hamnen, som till och med räknas som ett av Malmös populäraste turistmål. Den främsta anledningen anses vara den spektakulära skyskrapan Turning Torso, som onekligen är en stor dragkraft, liksom Stapelbäddsparken. Turning Torso är Nordens högsta skyskrapa, och ritades och konstruerades av arkitekten Santiago Calatrava. Med en höjd på 190,4 meter är detta främst ett bostadshus, som är känt över hela världen för sin höjd, men också för sin fantastiska design. Denna byggnad har fått flera utmärkelser genom åren och fortsätter att locka till sig turister till området. Företag och individer som väljer Coworking i Västra Hamnen i Malmö kan tacka Turning Torso för att verkligen ha denna del av staden på kartan. Många olika typer av företag kan dra nytta av turister på genomfart. Det viktiga är att man är väldigt tydlig med vilka kundprofiler man vänder sig till i sin marknadsföring, för att få ordentligt genomslag.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar