arrow_upward

1 Coworking: Malmö Västra Innerstaden

Coworking i Västra Innerstaden i Malmö och kringliggande företag har bra kommunikationer. Den här fantastiska delen av Malmö bebos av ungefär 33 000 personer. Många njuter av att bo samt arbeta och driva företag här...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Få mer gjort Coworking i Västra Innerstaden i Malmö

Den här fantastiska delen av Malmö bebos av ungefär 33 000 personer. De flesta byggnaderna uppfördes mellan 1940 och 1950, även om det också finns nyare bostäder i området. Många njuter av att bo här, på grund av de vackra parkerna och grönområdena. Det är få förunnat att ha så mycket härlig natur omkring sig på en sådan här central plats. På huvudgatan Regementsgatan finns det gott om butiker och restauranger, vilket gör det en intressant plats för Coworking i Västra Innerstaden i Malmö. Det finns också ett köpcenter med en restaurang på 26:e våningen, där besökare kan njuta av en fantastisk utsikt över Malmö. Som många säger, så är det lätt att få mer gjort på en sådan här arbetsplats. Det är något speciellt med denna typ av arbetsmiljö, med så många motiverade och ambitiösa entreprenörer, frilansare och företagare under ett och samma tak. På de flesta ställen ingår det också sådant som kaffe, Internet, fikabröd, med mera, vilket gör att det finns mindre för dig att tänka på.

Bra parkering med Malmö Västra Innerstaden Coworking

Det är riktigt lätt att röra sig runt i Malmö och kringliggande områden, och det finns gott om parkering. Som vanligt är det upp till varje bilförare att kolla vilka parkeringsregler som gäller, så det är viktigt att man läser alla skyltar ordentligt för att undvika p-böter. Om du planerar att köra till jobbet varje morgon, rekommenderar vi att du diskuterar detta med din hyresvärd, för att säkerställa att du har de parkeringsmöjligheter du behöver. Det är ingen som tycker om att behöva sitta och köra runt och runt i området varje morgon för att hitta en parkeringsplats. De flesta hyresvärdar för Coworking i Malmö Västra Innerstaden har bra lösningar när det gäller parkering. För de som föredrar att cykla till jobbet är det lite enklare, eftersom det alltid finns ett cykelställ nära intill. Men då är det så klart viktigt att ha ett riktigt bra cykellås, för att undvika att cykeln blir stulen. När du har hittat en plats som tilltalar dig kan du enkelt föra denna diskussionen med organisatörerna och hitta en lösning som passar dig.

Coworking i Västra Innerstaden i Malmö och kringliggande företag

Det här är ett inspirerande område för många olika typer av verksamheter. Här finns det allt från bilföretag och caféer, till mattillverkare och designbutiker. Alla entreprenörer kan dra nytta av ett riktigt och blandat företagslandskap, och det är alltid bra att engagera sig i lokala initiativ för att utöka sitt professionella kontaktnät. I detta område finns det företag som AD Bildelar AB, Motorcentralen, Kemsnabben, Cykel Experten, Veteranpoolen, Pets, Lampshopen i Malmö AB, Palms Grafiska, Printer Consult Gruppen, Studio Frid, Linette Här i Sverige AB, Progressia, Cavok, Cafecafe i Malmö AB, Cityservice, Designcig, Lpj Glasmästeri, Släpvagnscenter AB, Paxel i Malmö AB, Spelmannen AB, A B C Studios, Arham Orientaliska Mattor AB och Ass Malmö AB. De som väljer Coworking i Västra Innerstaden i Malmö kan absolut inspireras av denna härliga blandning.

star
star
star
star
star
4.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks