arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Coworking finns att hyra på Vasagatan 16, 111 20 Stockholm

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Kontaktperson
Paul Linderoth
phone Visa telefonnummer
email
Uthyrare
Convendum Stockholm City AB
Adress (Visa på karta):
Vasagatan 16
111 20 Stockholm
Yta
8 - 45 m²
24 Hour AccessBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Kablat nätverkKitchenette/Café area
Meeting RoomsStaffed reception
TräningsmöjlighetWIFI
Område
111 20 Stockholm
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
14 m
 
Tunnelbana
86 m
 
Tåg
103 m
 
Tåg
103 m
 
Expresståg
103 m
 
Expressbuss
214 m
 
Båt
315 m
 
Spårvagn
700 m

Join the Workspace Evolution!

På första våningen i Klara C på Vasagatan 16 i centrala Stockholm hittar du Convendum. Ett modernt workspace center med flexibla kontorslösningar i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning till Centralstationen med goda kommunikationsmöjligheter i mitten av Stockholm city samt ett stort antal restauranger och butiker.

Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin verksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, deli, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.

 

Medlemskap

Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i Convendums Lounge och Cowork Office. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga workspace centers. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet. Pris: 4 995 SEK/månad.

 

Private Office

Private Office är ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design. Pris: från 11 950 SEK/månad.

 

Konferens

Vi erbjuder även moderna och fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår konferenspersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sammanträden. Pris: från 280 SEK/timme.

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande coworking platser