arrow_upward

3 produktion/lager: Danderyd-Täby

Industrilivet i Danderyd-Täby är i konstant tillväxt. Att öppna ett lager i Danderyd-Täby innebär att man är 15 km från Stockholms smet, samtidigt som man tar del av bra priser och ett mycket gott företagsklimat...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Lagerlokal i Danderyd-Täby

För den som har en verksamhet inriktad huvudsakligen på Stockholmsområdet, kan det vara en stor fördel att ha en lagerlokal i strategiskt belägna Danderyd-Täby. Dessa nordliga kommuner har det mesta man kan önska för en lager- och logistikverksamhet.

Vart i Danderyd-Täby hittar man lagerlokaler?

I Danderyd är utbudet av rena lagerlokaler begränsat. Det som finns tillgängligt är byggnader som kan användas som lagerbutik, kombinationslager eller mindre lager- och kontorsbyggnader. Detta kan fungera för företag som till exempel driver e-handel i mindre skala.

För den som vill ha ett större lager av centrallagertyp får man oftast leta sig norrut till Täby där prisläget är gynnsammare för lager- och logistikverksamheter. Här finns det gott om lagerlokaler i industriområden såsom Arninge och Åkerby. Även i andra delar av Täby finns mindre lager och industrifastigheter som kan vara utmärkta alternativ för mindre företag.

Fördelar med lagerlokal i Danderyd-Täby

I Täby kan man lätt bygga upp ett distributionscenter med kapacitet att serva hela Stockholmsregionen. Via E18 kan du snabbt och enkelt ta emot godstransporter från övriga landet och leverera varor till Stockholm, oavsett om du levererar till konsument eller agerar i grossistled.

I Täby finns flera framgångsrika lagerhotell och för den som vill driva ett sådant är läget idealt. Det finns ett stort näringsliv dominerat av små och mellanstora företag i Danderyd-Täby och många av dessa är i behov av att köpa lageryta. Det gör att man med en modern lagerfastighet i Täby snabbt kan uppnå hög fyllnadsgrad i sitt lagerhotell.

Även för den som själv driver sin huvudverksamhet i en annan del av Stockholm, kan det absolut vara värt att undersöka om man ska välja att ha sitt lager i Täby. Det gör att man alltid snabbt kan fylla på sina butiker direkt från sitt centrallager.

Personal

I Täby finns det gott om personal med erfarenhet från lager och logistik och det går lätt att hitta den personal man behöver. Det finns också flera företag i närområdet som arbetar med logistikutveckling och Warehouse management-system och man kan lätt hitta en lokal leverantör av plocksystem och andra skräddarsydda logistiklösningar, som man sedan kan få snabb och personlig support av.

Detta gör att Täby är ett utmärkt val för den som är ute efter att etablera ett speciallager, till exempel för känsliga livsmedel, elektronik eller andra varor som kräver specialutformade logistiklösningar.

Övriga kommunikationer

Med ett lager i Danderyd-Täby kan man enkelt få flyggods levererat till sin lastbrygga, direkt från Arlanda eller Bromma, på mycket kort tid. Detta kan vara väldigt värdefullt för de som skickar högvärdigt gods internationellt.

Till Stockholm anländer containergods från länder kring Östersjön till Frihamnen och Nynäshamn. De som har stora volymer av inkommande containergods från till exempel Asien, får förlita sig på att få sina containers levererade från de stora hamnarna på västkusten.

Sammanfattningsvis

I Danderyd-Täby finns fantastiska möjligheter att hitta en lagerlokal som kan serva hela Stockholmsregionen. Den lokala infrastrukturen, tillgången till personal, samt tillgången till förstklassiga lagerfastigheter gör att denna del av Stockholm kan ses som något av ett logistikcentrum för hela Stockholmsregionen.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks