arrow_upward

1 produktion/lager: Falun

Letar du och ditt företag efter en bra och praktisk plats att lagra era varor eller produkter på? Faluns lager erbjuder dig ett praktiskt läge. Här finns utrymmen som passar de flesta typer av branscher.Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Lager i Falun finns i stor utsträckning

Letar du och ditt företag efter en bra och praktisk plats att lagra era varor eller produkter på? Vill ni vara belägna i mitten av landet med närhet till både många mindre orter men även större städer? Då är lager i Falun ett bra alternativ som kan passa dig. Här finns utrymmen som passar de flesta typer av branscher. Faktum är att de flesta företag är i behov av ett lagerutrymme. Istället för att ha det där du normalt sett arbetar eller har din kundkontakt kan det vara skönt att ha det separat. Ett lager blir ofta rörigt och innehåller så mycket att det är en nödvändighet för många att ha ett separat lager. När det gäller distribution är det också praktiskt för många företag att kunna sköta lastningen och utkörning på ett smidigt sätt. Med flexibla och fördelaktiga avtal kan du vara säker på att hitta något som passar dig.

Leta efter rätt lager i Falun

Eftersom det finns många olika typer av lager så måste man även se efter vilken typ av lokal som passar det man söker. Det finns en del saker som kan vara bra att ha tänkt på innan man börjar leta efter ett nytt lager, så att processen går smidigare att hitta rätt. Olika företag har olika behov beroende på vad för typ av varor de vill lagra och hur stort företaget är. Tänk på att det finns både inredda och oinredda lager, och lager som är små till de som är enorma. De finns på olika platser, vissa mer avskilt och i industriområden medan andra har en central placering. Beroende på vad du vill frakta kan båda vara till fördel. För en del verksamheter kanske det krävs speciella tillstånd, olika faciliteter eller krav på byggnaden eller kanske bättre säkerhet. Fundera över vad just du har för krav och önskemål. Var noggrann med att kolla upp alla dessa saker innan du ingår ett kontrakt. Gör en bra eftersökning så kommer du att hitta det perfekta lagret i Falun för dig!

Falun lager erbjuder dig ett praktiskt läge

Ett av de viktigaste kriterierna när det kommer till att ha ett lagerutrymme är att det är bra beläget. Med tanke på att ett lager oftast ska vara lättillgängligt för att frakta varor vidare och distribuera till sina butiker, kunder, samarbetspartners eller liknande, är det av största vikt att det finns fungerande anslutningar. Med lager i Falun kan du försäkra dig om att du är lokaliserad på ett praktiskt läge som gör det enkelt att frakta vidare det du vill ha på lagret. Inom en radie på cirka 30 mil finns både större och mindre orter. Framförallt i Mittsverige samt väster- och norrut finns det många mindre orter runt omkring där det är mycket bra att ha en central plats såsom Falun har. Men även Stockholm, Uppsala, Västerås, Gävle och Sundsvall är exempel på större städer som inte ligger längre än cirka tre timmar bort. Här kan du distribuera dina varor och produkter på ett smidigt sätt.

 

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks