arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Lager/produktionslokal finns att hyra på Malmö, Kantyxegatan 29, 213 76 Malmö

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Adress (Visa på karta):
Malmö, Kantyxegatan 29
213 76 Malmö
Yta
5 450 m²
Område
213 76 Malmö
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
35 m

Lager och kontor i Fosie

Vill ni ha snabb och smidig åtkomst mellan kontoret och lagret? Vill ni snabbt kunna nå inre eller yttre Ringvägen? Vill ni etablera er i Fosies bästa och synligaste läge? Vi kan erbjuda en mycket effektiv kontors- och lagerlokal med 5 lastportar, varav 3 stycken med lastkaj och väderskydd. Kontorsdelen är fördelad på 3 våningsplan och är totalt 1 113 kvm. Lagerdelen är 3 685 kvm med 8 meter i takhöjd, ytterligare lager i entresol finns om 583 kvm.

Fastigheten är placerad i Fosie där cirka 300 företag, inom de flesta branscher, har sina kontor. Här är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier samt äldre hus i herrgårdsstil. Fosie kyrka, runstenen och många av bostadsområdenas namn skvallrar om stadsdelens gamla anor.

Från fastigheten tar du dig snabbt in till Malmö centrum. Med bil tar resan knappt 15 minuter. Fastigheten är placerad mellan yttre och inre ringvägarna, tillgängligheten med bil är således utmärkt. Stadsbuss går längs Kantyxegatan.

I Fosie Industriby har du nära till både service och kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten finns påfart till de större vägnäten och på gångavstånd har du all tänkbar service så som lunchrestauranger, bank, systembolag m m. Jägersro Center, som du hittar på gångavstånd, erbjuder inte bara trav och galopp utan också en hel del shopping. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn ger flera bra möjligheter.

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande industri- och lagerlokaler