arrow_upward

1 produktion/lager: Gislaved

Etablera dig på ett lager i Gislaved. Genom att hyra in dig på ett lager får du möjligheten att vara belägen endast en bit utanför Sveriges näst största stad med en fördelaktig prisbild. Utan att...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Lager i Gislaved finns för många olika företag

Letar du och ditt företag efter nya utrymmen att förvara era varor och produkter på? Vill ni ha en central placering i de södra delarna av landet som har tillgång både till Småland, Blekinge, Skåne, Halland och Västergötland? Då är lager i Gislaved något för dig. Här finns många olika typer av lager för olika branscher. Med allt ifrån stora till små lokaler, både inredda och oinredda, med olika faciliteter och som möter olika krav kan du enkelt hitta något som passar ditt företag här. Alla lagerlokaler är i bra skick och du får garanterat de bästa möjliga avtalen. Flexibilitet är viktigt för dagens moderna företag eftersom saker och ting lätt ändras för alla parter. Försäkra dig om att få ut det bästa möjliga genom att skaffa lager här. Det finns verkligen något för alla behov och önskemål här. Titta närmare på den här smidiga lösningen och skaffa lager i Gislaved.

Stort utbud av lager i Gislaved

Eftersom det finns många olika sorters lagerlokaler här är det också viktigt att du som företagare är noggrann och vet vad du letar efter. När det kommer till ytan på lagret måste du räkna med biutrymmen såsom lastning, om ditt företag kommer att växa samt övriga saker som kan påverka. Läget kan också ha betydelse beroende på vad du har för typ av företag och varor på lagret. Det kan finnas både mer centrala placeringar men även i industriområden som är kopplade till större vägar till exempel. Det kan också vara så att just din verksamhet har tänkt att förvara varor eller produkter som kräver speciella krav, tillstånd eller faciliteter. Se till att ha kollat upp i förväg att allt är i sin ordning för just den lokalen du tittar på och de varor du tänkt ha på lager. De flesta företag är i behov av utrymmen för sina varor och på det här sättet kan du enkelt hitta en passande lokal i Jönköpings län.

Ta del av det praktiska läget som lokaler i Gislaved ger

En av de viktigaste sakerna när man har ett lager är att ha ett praktiskt och smidigt läge. Med lager i Gislaved får du exakt det. Staden är belägen nästan exakt mitt emellan de fyra knutpunkterna Göteborg, Jönköping, Växjö och Halmstad. Inom en radie på cirka 15 mil finner du alla dessa betydelsefulla städer, och även Borås, Värnamo, Varberg och Vetlanda med flera. Eftersom ett lager ofta har som funktion att kunna distribuera varor är det här ett perfekt läge i de södra delarna av landet. Om du till exempel har verksamheter i de större städerna runt omkring är det här en optimal position för ett lager eftersom man då kan frakta och leverera varor och produkter på ett mycket smidigt sätt. Men även om du tänkt ha lokalen för mer lokalt bruk finns självklart möjligheter till det med. Ta reda på mer om vad det innebär att ha lager här, vad du vill bruka det till och upptäck alla fördelar.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks