arrow_upward

0 produktion/lager: Globen

Med Stockholm Globen lager är du stationerad på en av de mest centrala platserna. Skaffa lager i området Stockholm Globen för att vara nära allt som kan tänkas behövas. Få tillgång till speciellt anpassade ytor...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Ha ditt lager i Stockholm Globen för maximal flexibilitet

Skaffa lager i området Stockholm Globen för att vara nära allt som kan tänkas behövas. Få tillgång till speciellt anpassade ytor för det här ändamålet och försäkra dig om att få det bästa möjliga. Här erbjuds proffsiga lager för alla typer av företag, små som stora. Ni får möjligheten att distribuera lagret på det sätt som passar er bäst. Det finns stora valmöjligheter och variationer, allt ifrån stora utrymmen till mindre lokaler och både inredda och oinredda lager, allt för att passa alla olika företag och branscher. I området finns många företag. Det är ett högt eftertraktat område främst på grund av det praktiska och attraktiva läget. Även många boende finns runt omkring. Stadsdelarna Hammarbyhöjden, Hammarby Sjöstad, Bagarmossen, Enskede och Årsta är alla mycket populära för boende och företagare. Att ha sitt lager här betyder alltså att du får direkt tillgång till hela området runt omkring. Din verksamhet växer på ett enkelt sätt när leverans och frakt sker härifrån.

Med Stockholm Globen lager är du stationerad på en av de mest centrala platserna

När man letar efter platser för lager är stationeringen a och o. Eftersom tanken med lagret är att kunna distribuera ut sina varor på ett smidigt sätt är det viktigt att det finns bra kommunikationer till och från platsen. Området runt omkring Globen är perfekt för det här avseendet. Det ligger just vid flera viktiga knutpunkter som tar dig vidare till hela Stockholm. Till centrum kommer man på cirka femton minuter, och vidare mot utkanterna av stan på cirka trettio minuter. Eftersom Globen ligger nästan i stadens mitt är ett lager här det perfekta utgångsläget. Även om sakerna ska levereras till andra städer än Stockholm finns det väl fungerande anslutningar. Till Arlanda och Nynäshamn tar det knappt fyrtio minuter, till Södertälje endast tjugo minuter. Vidare runt Mälardalen kommer man på cirka en timme och till Uppland likaså. Det här är alltså en lokalisering som gör allting möjligt och förenklar för dina affärer.

Leta efter ett passande lager i Stockholm Globen

Utbudet av lager i Stockholm Globen är stort. Det är därför ett måste att veta vad man letar efter. Vad behöver just ditt företag? Finns några speciella krav eller önskemål som ni är ute efter? Det som är bra att tänka på är bland annat följande. Först och främst lagrets storlek, vad är det du ska förvara här och ska det finnas plats att växa? Det finns också olika behov och möjligheter vad gäller parkering, lastning och liknande. Beroende på vilka varor du har kan det här vara av större eller mindre vikt. Letar du efter ett inrett eller oinrett lager? Ska det finnas speciella faciliteter eller finns det vissa krav för lagerhållning för varorna? Har man gjort noggranna eftersökningar på det man söker kommer det också att gå mycket lättare att hitta ett ställe man blir nöjd med. Det viktiga är att du och ditt företag kommer att kunna använda lagret på det sätt ni önskar och får ut mest av.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks