arrow_upward

1 produktion/lager: Gothenburg Backadalen

Eftersom att Backadalen ligger nära centrum är det en mycket bra och praktisk plats att ha lager på i Göteborg. Backadalen tillhör stadsdelen Hisings Backa, som ligger strax norr om centrum, endast cirka sex kilometer....Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Göteborg Backadalen erbjuder många alternativ för lager

Om du funderar på att skaffa ett lager i Göteborg finns det många bra alternativ i Backadalen. Här kan du välja mellan många olika lager som passar de flesta företag, stora som små. Ta del av utrymmen som är utformade för att förvara varor och produkter. Det finns lager i olika storlekar och med olika möjligheter till resurser beroende på vad du har för varor som ska lagras. Det är även enkelt att ta sig till och från området, något som är av stor vikt när det kommer till platsen för ett lager. Eftersom varorna ska fraktas dit, och senare distribueras ut är det bra om platsen för lagret är central och lättillgänglig. Backadalen är det perfekta stället för lager då det är just centralt och enkelt att utgå ifrån när varorna sedan ska levereras vidare. Välj ett lager utifrån dina krav och önskemål och var noga med att kolla upp alla resurser som du kan tänkas behöva, tillstånd med mera för att bli så nöjd som möjligt med ditt kontrakt.

Att skaffa ett professionellt lager i Backadalen i Göteborg är en bra investering

För många, speciellt mindre företag, är det ett stort steg att skaffa ett riktigt lager. Man försöker självklart hålla kostnaderna nere och många väljer därför att ha sina varor och produkter på arbetsplatsen, hemma eller i butiken. Men det är inte helt oproblematiskt att förvara allt på en yta som är avsedd för annat. Förutom att det tar mycket plats och är i vägen kan det också vara så att varorna egentligen behöver en bättre och mer anpassad miljö. Det kan handla om temperatur eller plats till exempel. Att ha ett professionellt lager är därför en bra idé. Det förenklar hela processen. Du får via att skaffa ett lager en direkt hjälp i att organisera ditt företag till det bättre. Säkerhet är en annan aspekt som är bättre när det kommer till ett riktigt lager. Du kan förvara dina varor utan att oroa dig för samma risker som annars. Skaffa lager i Backadalen i Göteborg!

Backadalen i Göterbog är ett praktiskt läge för lokaler

Eftersom att Backadalen ligger nära centrum är det en mycket bra och praktisk plats att ha lager på i Göteborg. Backadalen tillhör stadsdelen Hisings Backa, som ligger strax norr om centrum, endast cirka sex kilometer. På tio minuter har man tagit sig med bil från Backa till Göteborgs centrum, liksom till många andra av stadens olika områden. I Backa finns både bostadsområde och industriområde, något som gör området till en populär plats främst för företagare. Här kan man vara säker på att få ett av de bästa alternativen i stan vad gäller lagerhållning. Eftersom många företagare håller till här är standarden hög vad gäller lokalernas faciliteter, säkerhet och tillgänglighet. Backadalen delas upp av väg E6, vilket även betyder att du får en direkt påfart för att ta dig vidare även utanför Göteborg så enkelt som möjligt. Hamnen och flygplatsen Landvetter, liksom närliggande städer ligger alla inom räckhåll härifrån. Skaffa lagerlokaler i Backa och upptäck enkelheten och fördelarna!

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks