arrow_upward

1 produktion/lager: Gothenburg City Center

Utbudet av lager i Göteborg city centrum är stort, här kan du definitivt hitta något som passar dig och ditt företag oavsett vad ni verkar i för bransch eller har för budget. När det kommer...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Lager för alla typer av företag i Göteborg city centrum

Om du letar efter ett praktiskt och professionellt lager som passar ditt företag finns det många alternativ att välja mellan i Göteborg city centrum. Här kan du enkelt hitta något som möter dina krav. Välj mellan enorma lager som passar de stora företagen eller de som har varor som kräver plats, eller små lager på endast några kvadratmeter för mindre företag. Man kan också ha antingen inredda eller oinredda lager, samt andra faciliteter som passar just ditt företag. Den positiva gemensamma nämnaren när det kommer till att skaffa ett professionellt lager är att det förenklar för alla företag. Istället för att förvara era varor och produkter någon annanstans där de säkerligen är i vägen och dessutom svårare att frakta vidare kan du lösa detta genom ett lager. Upplev skillnaden när du och dina samarbetspartners enkelt kan få tillgång till lokalen och smidigt lasta in, ur och distribuera vidare. Allt går enklare och du kan organisera din firma bättre med hjälp av ett ordentligt lager.

Det finns många lager att hyra i Göteborg city centrum

Utbudet av lager i Göteborg city centrum är stort, här kan du definitivt hitta något som passar dig och ditt företag oavsett vad ni verkar i för bransch eller har för budget. Titta noga efter att de resurserna som ni behöver för att lagra just era varor och produkter finns tillgängliga i lokalen som ni vill hyra. Det är också viktigt att det finns möjlighet att få eventuella tillstånd. Parkering, av- och pålastning är en annan aspekt som är bra att kolla upp. Vad gäller säkerhet är det överlag bättre att ha ett professionellt lager än att förvara varor hemma eller på arbetsplatsen, men det kan vara värt att lägga lite extra för att utrusta lokalen om det inte redan finns. Om du kollar upp allting som kan tänkas vara av vikt för er både nu och i framtiden är chansen stor att du kan hitta något du blir nöjd med direkt.

Göteborg city centrum är det optimala läget för ett lager

Genom att hyra ett lager i Göteborg city centrum får du tillgång till hela stan med omnejd på ett enkelt sätt. När det kommer till att hyra lagerlokaler är själva placeringen väldigt viktig eftersom varorna både ska fraktas dit men sedan också distribueras ut på ett smidigt och snabbt sätt. Här får du just detta. Inom en halvtimme har du tagit dig från stan till de flesta av Göteborgs områden, vilket är mycket praktiskt om du har flera kunder eller leverantörer i stan. Eftersom centrum i Göteborg ligger nästan i mitten av staden så är det en mycket bra utgångspunkt. Förutom själva Göteborg kommer du också enkelt vidare till resten av länet. Både hamnen och Landvetter flygplats finns inom räckhåll, men även närliggande städer och kommuner såsom Kungshamn, Borås, Växjö, Halmstad, Jönköping med flera. Här kan du enkelt få ut dina varor eller produkter till hela västra och södra delarna av landet. Välj lager i Göteborgs centrum för maximal tillgänglighet!

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks