arrow_upward

2 produktion/lager: Gothenburg Høgsbo

Om du håller till i Göteborgsområdet är det här ett ypperligt tillfälle att skaffa ett nytt lager. I Högsbo i Göteborg finns många alternativ till lager som alla har ett riktigt bra läge. Till centrum...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Göteborg Högsbo erbjuder lager för företag

Letar du och ditt företag efter ett lager? Vill du kunna ta del av ett lättillgängligt läge och fördelaktiga villkor? Då är lager i Göteborg Högsbo något som du kommer att vilja ta reda på mer om. I det här området finns nämligen massor av lediga lagerlokaler som väntar på att bli uthyrda. De kommer i olika storlekar och utföranden, vilket gör att det verkligen finns något för alla typer av företag här. Välj mellan olika storlekar, det finns allt från enorma lager med tusentals kvadratmeter till små lager som passar egenföretagare och små verksamheter. Man kan välja om man vill ha ett oinrett eller inrett lager samt om det ska finnas olika faciliteter som kan krävas för det som ska lagerhållas. Alla lager är i mycket bra skick och på passande lägen som gör det enkelt att ta sig till och från platsen och att lasta in och ur varor. Upptäck området Högsbo för ditt nästa lager.

Skaffa lager i Högsbo i Göteborg och upptäck smidigheten

Även om man som småföretagare kanske känner att ett lager inte är nödvändigt kan det vara en bra idé att fundera över om det kan vara värt att skaffa ett ändå. Nästan alla verksamheter har varor eller produkter som man måste lagerhålla någonstans. Istället för att ha dem i sitt hem, på kontoret eller i en redan trång butik kan ett lager vara en mycket smidig lösning. Gör det enkelt för dig och skaffa lager i Högsbo i Göteborg! Ta del av lokaler som är speciellt anpassade för lagerhållning och som alla är i bra skick och med fördelaktiga avtal. Prisbilden i det här området är också mycket bra. Märk skillnaden när du har ett professionellt lager och organisera dig och ditt företag på ett bättre sätt. Det är väldigt smidigt att ha sitt lager strax utanför stan, men att ändå kunna behålla närheten till centrum. Högsbo är det perfekta området för detta.

Högsbo i Göteborg är ett utmärkt läge för lager

När man ska ha ett lager för sin verksamhet är själva lokaliseringen av största vikt. Ett lager måste vara tillgängligt för distribution av varor och åtkomligt för dig. Om du håller till i Göteborgsområdet är det här ett ypperligt tillfälle att skaffa ett nytt lager. I Högsbo i Göteborg finns många alternativ till lager som alla har ett riktigt bra läge. Till centrum är det endast tio minuter och även resten av stan nås enkelt via de stora vägarna som passerar här. Faktum är att Västkusten, delar av Småland, Västergötland och Skåne också nås enkelt. Att ha sin bas och utgå härifrån gör det enkelt att skicka varor och produkter vidare, något som ett lager delvis har som syfte. Inom en radie av cirka 270 kilometer finns bland annat städerna Borås, Trollhättan, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Jönköping, Linköping och Skövde. Närheten och enkelheten att ta sig till och från Högsbo gör det till det perfekta läget för ett lager. Vill du ta del av maximal tillgänglighet, skaffa lager här!

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks