arrow_upward

2 produktion/lager: Gothenburg Marieholm

Välj mellan lager i många olika utföranden och storlekar på Marieholm i Göteborg. Det finns många lager som är tillgängliga här, och det finns något som passar alla typer av företag. Välj mellan allt ifrån...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Upptäck Marieholm i Göteborg som plats för lager

Den plats där du ska ha ett lager till ditt företag måste vara lättillgänglig och praktisk. I Marieholm i Göteborg är det bra att ha sitt lager, eftersom platsen är en viktig knytpunkt för många företag. Här är det optimalt att ha ett lager, då tillgängligheten till Göteborg och resten av sydvästra Sverige är inom räckhåll. Området ligger i de östra delarna av Göteborg, nära hamnen i ett industriområde. Det är bara några kilometer till centrum och området är mycket lätt att ta sig till. Förutom närheten till resten av stan finns även goda möjligheter att distribuera sina varor vidare via hamnen eller de bra vägarna. Hamnen kopplar ihop Göteborg med bland annat Danmark och Tyskland. Till övriga Sverige kommer man inom tre timmar till städerna Borås, Jönköping, Linköping, Trollhättan, Halmstad, Helsingborg och Malmö bland andra. Gör det enkelt för dig att lagra och föra vidare dina varor som du ska lagra genom att skaffa lagerlokaler i Marieholm.

Lager i Göteborg Marieholm är ett bra val

Välj mellan lager i många olika utföranden i Marieholm i Göteborg. Det finns många lager som är tillgängliga här, och det finns något som passar alla typer av företag. Välj mellan allt ifrån stora lager till de som bara är till en liten yta. Det finns både inredda och oinredda lager, och med olika faciliteter och bestämmelser beroende på vad du har för verksamhet. Man kan också välja olika lägen beroende på sina preferenser. För de flesta små företag kan steget att skaffa ett lager vara stort, och något som kan verka kostsamt. Men faktum är att du kan arbeta mer effektivt och organiserat om du också tar det steget. Att ha ett professionellt lager gör det enklare att distribuera ut varor och produkter, samt att du slipper ha dem på din vanliga arbetsplats. Fördelarna är många med att hyra ett lager. Ta del av fördelaktiga villkor och priser för alla lagerutrymmen som finns att hyra i Göteborg Marieholm.

Många möjligheter med lager i Marieholm i Göteborg

Eftersom utbudet av lager i Marieholm i Göteborg är väldigt brett är det också viktigt att du som företagare kommer i underfund med vad du har för krav och behov. Vad ska du förvara? Är det något som kräver speciellt tillstånd eller faciliteter på grund av en produkt som temperaturkänslig eller liknande? Vill ni kunna ha tillgång till extra bra säkerhet? Är era varor stora, krävs det speciella lastkajer eller liknande? Vart vill vi vara lokaliserade, nära knutpunkter såsom hamnen eller i anslutning till en stor väg? Gör en noggrann eftersökning innan du bestämmer dig för vilket lager som du vill ha. På så sätt går processen att hitta det rätta stället enklare och chansen att du kommer att bli nöjd från början är stor. Fundera över vad som är krav och vad som är önskemål, vad du kan tänka dig att kompromissa med och vad som är det viktigaste för dig. Ingå aldrig i ett avtal som inte känns helt bra för dig.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks