arrow_upward

1 produktion/lager: Göteborg Mölndal

Det finns ett stort utbud av olika lager för alla företag i Göteborg Mölndal. Härifrån kommer man enkelt till resten av staden och länet. Till centrum tar det endast cirka tio minuter med bil och...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Hyr praktiska lager i Mölndal i Göteborg

Om du letar efter en praktisk och smidig lokal att lagra varor och produkter vid i Göteborgsområdet finns många alternativ för dig. I Mölndal strax utanför Göteborg finns gott om lager att hyra. Här finns stora valmöjligheter vad gäller placering, yta, faciliteter, inredning, säkerhet med mera. Du kan enkelt hitta något som passar dina behov för det just du vill lagerhålla. Det finns ett stort utbud av lokaler som du kan hyra. Alla lagerlokaler har ett fördelaktigt pris, är i gott skick och har en bra placering i området. Det du behöver bestämma är den yta som du är ute efter samt om du har speciella krav. Vissa varor kräver större försiktighet, särskilda resurser eller säkerhet till exempel. Beroende på vad du har för produkter finns olika alternativ. Ta reda på det du behöver och titta närmare på att hyra lager här. Upptäck alla fördelar med att vara belägen i västra Sverige!

Stort utbud av olika lager för alla företag i Göteborg Mölndal

När det kommer till att skaffa ett lager är själva platsen av största vikt. Man vill att det ska vara lättillgängligt och på en plats som passar för distributionen som ska ske. Eftersom ett lager är tänkt att förvara produkter och varor som ska ut till kunder och butiker bland annat måste platsen vara anpassad till detta. Man vill också ha en hög säkerhet och lokaler som är anpassade för att lagerhålla varor på bästa sätt. I Mölndal i Göteborg kan du hyra lager på ett smidigt sätt som innefattar allt som nämnt ovan. Lagren här ligger i anslutning till bra infrastruktur så att varorna kan distribueras på ett lätt sätt och även parkering och av- och pålastning kan ske obehindrat. Säkerheten är alltid på topp, och man kan få tillgång till videoövervakade platser, inhägnade områden där lagret är med mera. Lokalerna är också speciellt anpassade för lagerhantering vilket gör att fukt, värme, kyla med mera inte påverkar dina varor. Skaffa ditt lager i Mölndal och märk hur smidigt det är!

Mölndal i Göteborg är en bra utgångspunkt för lager

Mölndal är en stadsdel i södra Göteborg som är en bra plats för lager. Härifrån kommer man enkelt till resten av staden och länet. Till centrum tar det endast cirka tio minuter med bil och övriga Göteborg nås också inom en halvtimme. Även närliggande städer nås inom en kortare bilfärd. Inom en radie av knappt 300 kilometer kommer du till Malmö, Jönköping, Trollhättan, Borås, Helsingborg, Halmstad, Linköping, Växjö med flera. Hela västra- och södra landet är nära. Förutom via biltrafik kan man även frakta sina varor via båt eller flyg eftersom finns hamnen i Göteborg och Landvetter flygplats finns i närheten. Det är helt enkelt en väldigt praktisk plats när det kommer till att lagra och distribuera varor och det gör det enkelt för dig att få ut det mesta av din lagerlokal. Välj Mölndal för lager av ditt företags varor och produkter om du vill få tillgång till en central placering i Göteborgsområdet!

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks