arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Lager/produktionslokal finns att hyra på Järfälla, Veddestavägen 13, 175 62 Järfälla

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Adress (Visa på karta):
Järfälla, Veddestavägen 13
175 62 Järfälla
Yta
386 m²
Område
175 62 Järfälla
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
112 m
 
Tåg
596 m

Lagerlokal i skyddsrum med låg hyra i Veddesta Centrum, Järfälla

Denna stora lokal har tills nyligen använts som gym och består huvudsakligen av flera stor öppna ytor i ett skyddsrum i fastighetens källarvåning. Lokalen nås via tre entréer, varav en stor bastant skyddsrumsdörr, mot fastighetens källarkulvert - vilken leder till en utvändig lastkaj för smidig logistik.

I lokalen finns även förrådsytor, en f.d. receptionsdel, samt två stora omklädningsrum i varsin ände av lokalen vilka båda är försedda med dusch och WC. Bilderna i annonsen visar lokalen innan den tömts på inredning av den förre hyresgästen, vilket nu är gjort.

Detta är ett bra tillfälle att hyra lagerlokaler till en mycket attraktiv hyresnivå, 900 kr/kvm/år (inklusive kostnader för el, värme och fastighetsskatt), då fastigheten planeras att rivas på sikt för att ge plats åt nya bostäder. Lokalerna hyrs därför ut i befintligt skick, med rivningskontrakt, för 900 kr/kvm/år, utan besittningsskydd, fram till som längst 2018-12-31.

Fastigheten kommer på sikt att rivas för att ge plats för 1 500 nya bostäder och rivningsarbetena är planerade att inledas under 2019. Hyresavtalen vi erbjuder i fastigheten är därför tidsbegränsade "rivningskontrakt" med låg hyra.

Fastigheten ligger belägen i södra delen av Veddesta, nära Barkarby i Järfälla. Området präglas av företagande, företrädesvis kontor, lätt industri, lager och handel.

I området ligger även nybyggda träningsanläggningen Komethallen med gym, golfhall, bordtennis, innebandy, badminton, squash, samt jätteloppis. Strax intill ligger även Veddestavallens Idrottsplats.

Kommunikationsmässigt lägger fastigheten i ett mycket lättåtkomligt läge nära Viksjöleden och ett par minuter från E18.

Strax intill fastigheten huset finns busshållplats för linjerna 178, 541 och 553, som smidigt tar dig till och från bl.a. Barkarby station, Jakobsbergs station, Backlura, Mörby station, Danderyds sjukhus, Helenelunds station, Kista Centrum, Akalla, och Vällingby.

Till Barkarby pendeltågsstation är det cirka 700 meters promenadväg.

I fastigheten finns en lunchrestaurang med buffé, samt ett antal butiker som exempelvis livsmedel, blomsteraffär, frisör, klädesaffär, presentartiklar, m.m.

I närområdet finns fler restauranger, bensinstation, möbelbutik, tvätt, motorfordonshandel, ett flertal yrkesbutiker med varierande inriktning m.m.

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande industri- och lagerlokaler