arrow_upward

4 produktion/lager: Karlskoga

I östra Värmland hittar man Karlskoga tätort. Staden har en befolkning på ca 30 000 och det finns gott om intressanta platser att besöka i området. Karlskoga lager är oftast vinstgivande och det finns flera företag...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Många företag som söker Karlskoga lager

Det finns över 600 företag registrerade i kommunen och det tyder på att det finns goda förutsättningar med lager i Karlskoga. Karlskoga lager är oftast vinstgivande och det finns flera företag i området som kommer att stimulera tillväxt. Några av företagen som är registrerade i kommunen är Karlskoga Flygplats AB, Karlskoga Lasarett, Möller Bil Karlskoga, Frisörn i Karlskoga AB, Karlskoga Bilskadecenter AB, Boda Borg i Karlskoga AB, Karlskoga Motorstadion AB, Karlskoga Energi & Miljö AB, Cambrex Karlskoga AB, Karlskoga Sotning & Ventilation AB, Allbyggarn i Karlskoga AB, Karlskoga Tak AB, Coop Forum Karlskoga och många fler. När lagerlokaler letas är det viktigt att specificera vilken storlek som behövs så att alla behov uppfylls. Det är även viktigt att leta efter en lokal som verkligen har tillgång till staden och uppfyller de krav som kan behövas i framtiden om lokalen behöver byggas ut efter ekonomisk vinst. Var även tydlig med vilken budget som finns, för att hyra eller köpa lagret.

Karlskoga lager ger stora möjligheter

I östra Värmland hittar man Karlskoga tätort. Staden har en befolkning på ca 30 000 och det finns gott om intressanta platser att besöka i området. Bland annat går det att besöka Alfred Nobels Björkborn, Arbetarmuseet Gråbo, Fiffiga huset, Granbergsdals hytta och Lunedet i denna vackra tätort. Alfred Nobel Science Park är en av höjdarna att besöka om man finner sig själv i området. Karlskoga Lager ger bra förutsättningar eftersom kommunen är stor på att stimulera, växa och stödja näringslivet. Det finns ett stort utbud av tillväxtprogram där utbildning bland annat ligger i fokus och det är prioritet att växa nu men även i framtiden. Turism i samband med företag, myndigheter och organisationer är ett annat fokus för tillväxt i orten. Långsiktigt engagemang kombinerat med en förbättrad handel och nyetableringar inom alla områden kommer att göra kommunen mer attraktiv för konsulter och etablering av företag.

Bra förbindelse för Karlskoga lager

Länstrafiken Örebro ansvarar för kollektivtrafiken i Karlskoga och staden har ett antal bussar som kör genom staden på 3 olika linjer. Tidtabellen finns enkelt tillgänglig i appen så oroa dig inte för att missa bussen. Karlskoga har ett bra miljöfokus när det kommer till transport, det är enkelt och smidigt att cykla eller ta sig fram på fot i staden eftersom det löper en ca 8 mil lång cykel- och gångväg genom tätorten. Kommunen har som mål att bygga 1.2 km mer cykel- och gångväg per år.  Trafiksäkerhet är ett högprioriterat mål i kommunen så att gång- och cykeltrafikanter kan känna sig säkra i trafiken. Staden spenderar mycket resurser på siktröjning, belysning och skyltning för att öka säkerheten och minska olyckorna så mycket som möjligt. Parkering i orten är tillåten i högst 24h och parkerar man fel kan det resultera i böter mellan 300 och 1000 svenska kronor om man har otur. Rörelsehindrade har dock extra parkeringstillstånd vilket är nyttigt för tätortens rörelsehindrade. Lager i Karlskoga har bra förbindelse hur du än väljer att ta dig till jobbet, på fot, med cykel eller bussen.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks