arrow_upward

0 produktion/lager: Kungälv

När ett företag får ned sina kostnader har de också möjlighet att förminska priserna på sina produkter och tjänster, vilket alltid leder till nöjdare kunder. Med ett lager i Kungälv har du möjlighet att effektivisera...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Nöjdare kunder med bra Kungälv lager

Med ett lager i Kungälv har du möjlighet att effektivisera ditt arbete och förminska dina utgifter, tack vare lägre kostnader och bättre organisation. När ett företag får ned sina kostnader har de också möjlighet att förminska priserna på sina produkter och tjänster, vilket alltid leder till nöjdare kunder. Det finns många olika typer av lager och det är viktigt att du hittar lokaler som passar dig allra bäst. Vi rekommenderar att du skriver en lista över vad som är viktigast för dig, såsom yta, kontaktlängd, hyra, plats, säkerhet, försäkring, ljustillförsel, ljudmiljö och tillgång. Om du behöver komma åt din lagerlokal dygnet runt, är det viktigt att du har det i åtanke innan du börjar gå på visningar, eftersom det finns plaster med begränsade öppettider. De verksamheter som förvarar produkter av väldigt högt värde har stort behov av ordentlig säkerhet och omständigheter som uppfyller försäkringsbolagens krav. När du har din lista över vad som är viktigt för ditt företag, kan du hitta rätt lokaler utan svårighet.

Parkera rätt med enkelhet med ett lager i Kungälv

Det finns gott om parkeringsplatser i detta område, med besöksparkering, boendeparkering, pendelparkering, SMS-parkering, laddning av elbilar och månadsbiljetter. Det bästa är att föra en aktiv konversation med sin hyresvärd för att ta reda på vad som gäller. Med lager i Kungälv kan du lita på att det finns lösningar som passar dig. När du besöker centrum kan du betala för din parkering med mynt, Visa, MasterCard eller bensinkort (Hydro, Volvokort, Statoil Preem, Shell och OKQ8) i parkeringsautomaterna. Du kan också dra nytta av områdets SMS-tjänst, via vilken du kan betala med SMS eller en mobil app för att spara tid. Om du har en parkeringsskiva, även kallad P-skiva, får du parkera gratis i tre timmar på Parkering Syd. Kom ihåg att det alltid är förarens ansvar att försäkra sig om att gällande parkeringsregler efterföljs. Det är alltid bra att kolla vad som gäller i området när man parkerar, för att undvika tråkiga överraskningar. Dubbelkolla den information din hyresvärd ger dig med kommunen för att vara säker på att all information är aktuell.

Många verksamheter med kontor, lokaler och lager i Kungälv

Det finns många etablerade företag i området, som Göta Energi AB, Toyota i Kungälv Rune Odelius Bil AB, Klimatteknik i Väst AB, ViaCon AB, Reflectil Sverige AB, Arvid Nilsson AB, Stora Möbelhuset AB, Unicar Bilservice AB, Inter El AB; Hertz Biluthyrning, Walkincloset AB, Torab Konsult, Un Mobilkranar AB, Göta Energi AB, Kungälvs Stål- & Trä AB, Fikabutiken i Rollsbo, Baguettecafet AB, Arnab Kran & Lift AB, Medemagruppen – Minicrosser AB, Pepperl & Fuchs AB, Wallmek i Kungälv AB, Kungälvs Biltvätt AB, Friskonomen AB, Fastems AB, V Pro AB, Batteritjänst i Göteborg AB, Bilgutten AB, Bygglaget Väst AB, BR Hermansson AB, Bitsoftware West AB, Boende i Klev AB, Bygglogik Sverige AB och Enmesh AB. Företagare med lager i Kungälv som är intresserade av att ta del av det lokala näringslivet kan engagera sig i evenemang och initiativ som organiseras av kommunen och organisationer.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks