arrow_upward

Kungälv

När ett företag får ned sina kostnader har de också möjlighet att förminska priserna på sina produkter och tjänster, vilket alltid leder till nöjdare kunder. Med ett lager i Kungälv har du möjlighet att effektivisera...Läs mer

Skapa sökprofil

## Nöjdare kunder med bra Kungälv lager

Med ett lager i Kungälv har du möjlighet att effektivisera ditt arbete och förminska dina utgifter, tack vare lägre kostnader och bättre organisation. När ett företag får ned sina kostnader har de också möjlighet att förminska priserna på sina produkter och tjänster, vilket alltid leder till nöjdare kunder. Det finns många olika typer av lager och det är viktigt att du hittar lokaler som passar dig allra bäst. Vi rekommenderar att du skriver en lista över vad som är viktigast för dig, såsom yta, kontaktlängd, hyra, plats, säkerhet, försäkring, ljustillförsel, ljudmiljö och tillgång. Om du behöver komma åt din lagerlokal dygnet runt, är det viktigt att du har det i åtanke innan du börjar gå på visningar, eftersom det finns plaster med begränsade öppettider. De verksamheter som förvarar produkter av väldigt högt värde har stort behov av ordentlig säkerhet och omständigheter som uppfyller försäkringsbolagens krav. När du har din lista över vad som är viktigt för ditt företag, kan du hitta rätt lokaler utan svårighet.

 

## Parkera rätt med enkelhet med ett lager i Kungälv

Det finns gott om parkeringsplatser i detta område, med besöksparkering, boendeparkering, pendelparkering, SMS-parkering, laddning av elbilar och månadsbiljetter. Det bästa är att föra en aktiv konversation med sin hyresvärd för att ta reda på vad som gäller. Med lager i Kungälv kan du lita på att det finns lösningar som passar dig. När du besöker centrum kan du betala för din parkering med mynt, Visa, MasterCard eller bensinkort (Hydro, Volvokort, Statoil Preem, Shell och OKQ8) i parkeringsautomaterna. Du kan också dra nytta av områdets SMS-tjänst, via vilken du kan betala med SMS eller en mobil app för att spara tid. Om du har en parkeringsskiva, även kallad P-skiva, får du parkera gratis i tre timmar på Parkering Syd. Kom ihåg att det alltid är förarens ansvar att försäkra sig om att gällande parkeringsregler efterföljs. Det är alltid bra att kolla vad som gäller i området när man parkerar, för att undvika tråkiga överraskningar. Dubbelkolla den information din hyresvärd ger dig med kommunen för att vara säker på att all information är aktuell.

 

## Många verksamheter med kontor, lokaler och lager i Kungälv

Det finns många etablerade företag i området, som Göta Energi AB, Toyota i Kungälv Rune Odelius Bil AB, Klimatteknik i Väst AB, ViaCon AB, Reflectil Sverige AB, Arvid Nilsson AB, Stora Möbelhuset AB, Unicar Bilservice AB, Inter El AB; Hertz Biluthyrning, Walkincloset AB, Torab Konsult, Un Mobilkranar AB, Göta Energi AB, Kungälvs Stål- & Trä AB, Fikabutiken i Rollsbo, Baguettecafet AB, Arnab Kran & Lift AB, Medemagruppen – Minicrosser AB, Pepperl & Fuchs AB, Wallmek i Kungälv AB, Kungälvs Biltvätt AB, Friskonomen AB, Fastems AB, V Pro AB, Batteritjänst i Göteborg AB, Bilgutten AB, Bygglaget Väst AB, BR Hermansson AB, Bitsoftware West AB, Boende i Klev AB, Bygglogik Sverige AB och Enmesh AB. Företagare med lager i Kungälv som är intresserade av att ta del av det lokala näringslivet kan engagera sig i evenemang och initiativ som organiseras av kommunen och organisationer.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar