arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Lager/produktionslokal finns att hyra på Mölndal, Flöjelbergsgatan 14C, 431 37 Mölndal

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Adress (Visa på karta):
Mölndal, Flöjelbergsgatan 14C
431 37 Mölndal
Yta
905 m²
Hiss
Område
431 37 Mölndal
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
208 m
 
Spårvagn
313 m

Fräscht kontor med finlager i samma hus!

Kontor och lager i samma byggnad med högt läge och utsikt mot Krokslätt. Kontorsdelen är belägen på plan 2 och kan kombineras med 580 kvm finlager på entréplanet. Lagerdelen har lastbrygga som delas med två grannlokaler.

Fastigheten är belägen i Lackarebäck i Mölndal med närhet till Mölndals centrum, med Bank, Systembolag, Apotek m fl butiker. Närheten till E6/ E20 innebär knappt 10 minuter till Göteborg centrum.

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20. Buss 753 tar dig till Mölndal Centrum på 4 minuter. Cirka 5 minuters promenad till spårvagnshållplats Krokslätt där du enkelt tar dig till centrala Göteborg. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Nära till Mölndals Centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Göteborgs centrum med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger.

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande industri- och lagerlokaler