arrow_upward

4 produktion/lager: Stockholm Västberga

Västberga i Stockholm kommun är ett mycket bra läge för att ha lager på, främst på grund av placeringen geografiskt i stan. Härifrån nås många platser på enklast möjliga sätt, något som är viktigt när...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Lager i Västberga är ett populärt läge i Stockholm

Vill du hyra ett lager i Stockholmsområdet med en central och lättillgänglig placering? Vill du komma åt lokaler till fördelaktiga priser och i gott skick? Då är lager i Västberga i Stockholm något du kommer vilja titta närmare på. Att ha lager i Västberga innebär att du både är nära centrum och resten av stan. Eftersom området ligger strax sydväst om centrum kan du enkelt ta dig vidare härifrån. Här finns lager för många olika företag, både stora som små. Det finns olika prisbilder och lägen beroende på vad man vill ha. Alla lagerlokaler är dock i bra skick och dessutom speciellt utformade för ändamålet. Det gör att du kan förvara dina varor och produkter på ett tryggt, säkert och enkelt sätt. Ta chansen att skaffa dig ett professionellt lager och märk skillnaden när du slipper förvara ditt företags varor på olika ställen utan kan samla allt på en plats. Förvaring och distribution sker mycket enklare om du har ett lager.

Västberga i Stockholm ligger nära många knutpunkter

Västberga i Stockholm kommun är ett mycket bra läge för att ha lager på, främst på grund av placeringen geografiskt i stan. Härifrån nås många platser på enklast möjliga sätt, något som är viktigt när det kommer till lager. Eftersom varor och produkter som man lagerhåller oftast ska distribueras vidare är tillgänglighet från och till lagret a och o. Till centrum i Stockholm tar det härifrån cirka tjugo minuter, och även resten av stan nås enkelt. Eftersom väg E20 korsar området blir det enkelt att åka vidare i alla riktningar. E20 går från Västberga vidare mot Södertälje i sydväst, och delar sig även mot andra vägar. Till bland annat Solna, Sollentuna, Täby och Uppsala i norr och Södertörn, Nynäshamn och skärgårdsområdet mot öst. Att ta sig vidare från Västberga är med andra ord enkelt och inom en timme finner du alla områden i Stockholm och inom två timmar även närliggande städer. Skaffa lagerlokaler i Västberga om du vill vara lättillgänglig i Stockholmsområdet!

Stort urval av lager i Stockholm Västberga

När man letar efter ett lager till sitt företag är det, förutom läget, viktigt att få tillgång till rätt plats anpassat till just den verksamheten man har. Det är många saker som spelar in när det kommer till att titta efter det som passar ens behov. Först och främst är ytan självfallet av största vikt. I Västberga i Stockholm finns både stora och små lokaler som kan användas till lager. Beroende på vilka varor eller produkter som ni vill förvara behövs olika ytor. En annan sak som kan vara viktigt att titta på redan i förväg är om lokalen har de resurser som krävs för att lagra det ni vill. En del verksamheter har varor som är till exempel temperaturkänsliga eller som kräver någon speciell facilitet. Gör därför en noggrann eftersökning när det är dags att titta efter ett lager i Västberga. För att du ska bli så nöjd som möjligt är det viktigt att veta vad ni har för krav.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks