arrow_upward

4 kontorshotell: Danderyd-Täby

Tätorten är en attraktiv plats för företag och det finns många företag som etablerat sina verksamheter i kontorshotellen i Täby. Stockholms innerstad är centrum för företagsverksamhet. Att etablera sig i utkanten av innerstaden är ett...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorshotell Täby-tätorten

Täby ligger 15 kilometer utanför Stockholms innerstad och har totalt ca 61 300 invånare. Tätorten är en attraktiv plats för företag och det finns många företag som etablerat sina verksamheter i kontorshotellen i Täby. Stockholms innerstad är centrum för företagsverksamhet. Att etablera sig i utkanten av innerstaden är ett billigare och mycket bra alternativ. Det är lätt att hänga med i utvecklingen samtidigt som det inte kostar lika mycket. Kontorshotellen i Täby erbjuder flexibilitet, centralt läge och billigare alternativ mot kontor och lokaler.

Kontorshotell - billigare möjligheter

Företagshotell kan verka dyrt men det är inte lika dyrt som de flesta tror. Om du ska hyra eller köpa en lokal får du massor av extra utgifter till inredning, ev. renovering, receptionist, städunderhåll m.m. Det kostar mer än vad man tror. Med denna form av kontor är det bara att flytta in i en redan inredd lokal med allt inkluderat. Du behöver inte spendera någon tid och pengar på att inreda och organisera ditt kontor. I ett kontorshotell är det bara att flytta in och börja jobba. Eftersom du hyra ett kontor kan du stanna hur länge du vill, både kortsiktigt och långsiktigt. Det ger bra flexibilitet. Perfekt alternativ för nystartade företag och företag som vill ha nära kontakt med andra företag. Att vara nära andra företag ger bra sammanhänge, bra kontakt till andra företag, och det är enkelt att hänga med i utvecklingen.

Popukärt med kontorshotell i Täby

Täby har många företagshotell, dessa är ägda av olika företag. De flesta är placerade centralt i Täby centrum, men också några i andra delar av tätorten. Täby är en populär ort för företag. Det är många företag som söker sig till nära Stockholms kärna, vilket gör tätorten väldigt attraktiv. Därför finns det goda möjligheter för att bygga nya kontorshotell i Täby. Det finns också möjligheter att hyra in sig i de lokaler som redan finns. Några av företagen som äger kontorshotell i Täby är:

Täby Kontorshotell Klövern FastPartner AB Solliden Kontorshotell

Arbeta utanför storstaden men samtidigt centralt

Täby ligger belagt precis utan för Sveriges mest attraktiva företags centrum, Stockholms innerstad. Stockholms kärna lockar till sig många företag och kunder. Det är centrum för handel- och företagsverksamhet. Eftersom det är dyrt att hyra lokal i innerstaden är det många som väljer att placera sin verksamhet i tätorter precis utanför staden. Där är det lägre hyror. Täby ligger ca 15 km utanför Stockholms innerstad. Det går att ta sig dit med bil via E18 och Roslagsvägen, färd ca 20 min. Eller med tunnelbana från Stockholm central, ca 25 minuter. Även om orten ligger utanför själva kärnan är det en central plats. Mitt bland många andra företag och nära till nationella och internationella förbindelser. Täby tätort har många företag och är en populär plats för stora som små företag. Finns många kontor lokaler samt kontorshotell där många olika företag kan jobba intill varandra, vilket ger bra kontakt mellan företagen. Det är bra läge för både stora och små företag samt nystartade företag. Att etablera sig i utkanten av Stockholms företagskärna är bra för billigare alternativ medan man fortfarande hänger med i den centrala utvecklingen bland företag.

star
star
star
star
star
3.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Suitable for cafe/restaurant
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks