arrow_upward

2 kontorshotell: Gärdet

Här finns allt från små kontor som passar de allra minsta företagen till stora lokaler som passar väldigt stora företag. Sammanfattningsvis finns det många fördelar för dig som företag att etablera din verksamhet på kontorshotell...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stockholm Gärdet Kontorshotell

Stockholm är Sveriges huvudstad och tillhör Stockholms län. Med sina ca 900 000 invånare är staden Sveriges största och mest folkrika stad. Det är även en av de fem snabbast växande regionerna i Europa. Här finner vi Sveriges hetaste företagsklimat. Många flyttar till huvudstaden då den ses som karriärmöjligheternas stad. Det är på grund utav detta en väldigt attraktiv stad för både företagare, arbetstagare och invånare. Här finns även ett stort kulturutbud, fina bostadsområden, stora naturområden, universitet och nöjesparker som lockar många besökare till staden. Gärdet är en attraktiv stadsdel som ligger i Stockholms innerstad. Stadsdelen präglas av många fina bostadsområden och vackra grönområden. Det är även här många av de offentliga byggnader och institutioner finns, såsom exempelvis Tekniska museet, Svenska Filminstitutet, Försvarshögskolan och Förvaltningsrätten. I Gärdet bor ca 21 500 invånare. Många företag väljer kontorslokaler på företagshotell just i denna stadsdel i huvudstaden för sina etableringar. Det finns många kontorshotell i Gärdet i Stockholm för att underlätta för företag att etablera sig här.

Kontorshotell i Gärdet Stockholm

En storstad som Stockholm har många arbetstillfällen. Det finns ett väldigt mångsidigt näringsliv i staden vilket gör att många företag lockas att etablera sin verksamhet där. Kommunen arbetar aktivt för att vara en attraktiv etableringsplats. För att underlätta för företag så finns det ett stort utbud av kontorshotell i stadsdelen Gärdet. Det finns många fördelar med kontorshotell. På ett företagshotell hyr man en färdigutrustad kontorslokal med kontorsmöbler, fax, skrivare, trådlöst internet och så vidare. Alla de praktiska ting man behöver finns och sköts av hyresvärden till en månadskostnad. Det finns ofta en bemannad reception, parkeringsmöjligheter, konferens- och mötesrum, luftkonditionering, städhjälp och så vidare. Detta gör att man som nyetablerat företag kan spara mycket pengar och dyrbar tid på att hyra ett kontor på ett företagshotell. Företagshotellen erbjuder en väldigt god service för att kontoret ska passa just din verksamhet. Det finns kontorslokaler som passar de flesta branscher och ändamål. Det finns allt från små kontor som passar de allra minsta företagen till stora lokaler som passar väldigt stora företag. Sammanfattningsvis finns det många fördelar för dig som företag att etablera din verksamhet på kontorshotell i Gärdet i Stockholm.

Stockholm Gärdet - bra kommunikationer

Gärdet ligger i Stockholms innerstad. Detta medför att man har nära till det mesta och att det alltid finns tillgång till en väldigt bra och välutvecklad kollektivtrafik. Endast med några få meters avstånd finns det tunnelbana, tåg eller buss med endast några få minuters väntetid mellan avgångarna. Detta underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. Stadens infrastruktur med ett bra vägnät, hamn, buss-, tåg- och flygförbindelser lockar företagande till staden och deras olika stadsdelar. Med närhet till två lokala flygplatsområden, Arlanda- och Bromma flygplatsområde, gör att såväl utländska besökare som internationella företag lockas till i staden. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig på kontorshotell i Stockholm.

Stockholm är hem åt många välkända företag

I Stockholms kommun finns det många arbetsmöjligheter. Den expansiva huvudstaden är hem åt många välkända företag, såväl svenska som internationella, såväl stora som små. Det stora utbudet av arbetstillfällen gör att inflyttningen till staden ökar. Det finns ett väldigt varierande näringsliv i kommunen. Det är dock främst service- och tjänstesektorn som dominerar på stadens arbetsmarknad och även den bransch som producerar flest arbetstillfällen. Det finns allt från små företag med få anställda till stora internationella företag med flera tusen anställda. När hälften av Sveriges största företag har sitt huvudkontor belägna i Stockholms kontorslokaler. Några exempel på de stora företagen är Ericsson och IBM. Kommunen arbetar aktivt för att främja god utveckling av företagen och bibehålla sitt goda företagsklimat samt att locka fler företag att etablera sig på kontorshotell i Gärdet i Stockholm.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks