arrow_upward

Globen

Se moderna kontorshotell i Stockholm Globen mitt i ett centralt läge för affärer och företagande och en viktig del av vår huvudstad. Inte minst är området populärt för huvudbyggnaden i Globen området. Runt Globen har...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Moderna kontorshotell i Stockholm Globen

Stockholm Globen är ett centralt läge för affärer och företagande och en viktig del av vår huvudstad. Inte minst är området populärt för huvudbyggnaden i Globen området. Byggnaden, lokalerna och kontorshotellen i Stockholm Globen blev inviga år 1989 och även om byggnaden har några år på nacken är det fortfarande den största klotformade byggnaden i hela världen. Runt Globen har det byggt ett stort område i samma stil som själva Globen byggnaden, alltså i aluminium. Området avgränsas av Sandstuparken, Nynäsvägen och Arenavägen och detta innefattar det handelsområde som byggts upp runtom. Det är en modern plats som fylls med glädje och kultur och som gästas av många både svenska och utländska, världskända artister.

Kontorshotell i Stockholm Globen – fantastiska affärsmöjligheter

Granne med globen, kontorshotellen i Stockholm Globen ligger även tunnelbanestationen som gör det lätt att ta sig till och från stadsdelen. Från stationen kan man både ta den gröna linjen samt den tvärlinje som är navet i tunnelbanesystemet i vår huvudstad och binder ihop tunnelbanan med pendeltågen ut till förorterna. Det tar cirka tio minuter in till centrum. Området är fyllt med med liv och rörelse vilket gör det till ett strategiskt läge för företagande och business.

En drivande framtidsstadsdel i Stockholm stad

Den nybyggda sportarenan, ligger granne med själva Globen, dess lokaler och kontorshotell i Stockholm Globen. Det döptes och fick namnet Tele2 arena efter det att Tele2 gick in som en huvudsponsor efter ett tioårigt avtal med Peab. Arenan är byggd efter alla UEFA och Fifas krav och lokalerna stod klara år 2013. Själva byggnaden kostade 2,7 miljoner kronor och gräsplanen har blivit den primära planen för svensk fotboll. Alla tre klubbarna som har arenan som sin hemmaplan har också sina kontor på företagshotell i Stockholm Globen. Kontorshotellen är moderna, arbetsvänliga och väldigt populära av såväl stora och kända företag som mindre företag.

Företagshotell i Stockholm Globen – attraktivt läge

Globen eller det officiella namnet Ericsson Globe är 85 meter över marken och nästan det dubbla över havet. Idag kan man ta gondol banan upp för att nå toppen och utsikten över Stockholmsstad därifrån är magisk. Globenområdet är en del av Johanneshov som ligger i Söderort i Stockholm. Lokalerna och Kontorshotellen i Stockholm Globen avgränsas av vägarna Arenavägen, Nynäsvägen och Sandstuparken. När själva Globen byggdes, byggdes även ett mindre affärsområde.

Ett område med en ljus framtid för små och stora företag

Fram till år 2009 gick verksamheten Globen med förlust vartenda år, detta har dock förändrats idag. År 2008 blev området med Hovet, Tele2 Arena, Annexet och själva Globen lokalerna uppköpta av det amerikanska bolaget Anschutz Entertainment Group. Globen har blivit herrlaget i ishockeys hemma arena och många turneringar och landskamper har spelats på plats. Störst inom musiken är den årliga Melodifestivalen vars final alltid träder kraft i lokalerna i Stockholm Globen. Några artister som har konsert i Globen är Rihanna, Beyonce, Lady Gaga, Justin Timberlake och många andra stora och världskända artister. Numera innebär Globen en viktig intäkt och inte minst hyrorna som drivs in från kontorslokalerna runtom.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa