arrow_upward

1 kontorshotell: Gothenburg Marieholm

Att jobba på ett kontorshotell ger dig inte bara de praktiska fördelarna såsom det fysiska kontoret, utan det ger också en mycket bättre möjlighet till att jobba. Marieholm i Göteborg är ett centrum för massor...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Jobba på kontorshotell i Marieholm i Göteborg

Om du och ditt företag vill hitta nya kontorsytor att arbeta på och vill prova på en nya och modern läsning finns det bra alternativ för dig. Hyr in dig på ett kontorshotell i Marieholm i Göteborg. Här får du ta del av lokaler som är öppna, fräscha och ljusa. De har ett bra läge i stan som är lättillgängligt. Kontorslokalerna här är speciellt framtagna för den här typen av arbete och det är enkelt att organisera och effektivisera sig här. Ta del av färdigmöblerade ytor som du delar med andra företagare i samma sits som du. Det spelar ingen roll om du arbetar ensam eller om du har en liten personalstyrka, här finns alternativ för alla. Du hyr den ytan som passar dig och tar samtidigt del av personalutrymmen, lunchrum, tekniska lösningar, ergonomiska möbler, bra säkerhet med mera. Här kan du börja arbeta direkt, och inte heller vara låst utan kan bestämma dina egna arbetstider och villkor. Det här är en modern lösning som gör det enkelt och prisvärt att ha kontor.

Göteborg Marieholm är ett perfekt läge för kontorshotell

Att jobba på ett kontorshotell ger dig inte bara de praktiska fördelarna såsom det fysiska kontoret, utan det ger också en mycket bättre möjlighet till att jobba. Med det här menas att man genom ett kontorshotell får chansen att interagera med andra människor på ett unikt sätt. Oavsett om du är egenföretagare, frilansare eller har ett litet företag med några anställda ger det dig och dina kollegor chansen att få en större arbetsplats. När man arbetar på ett kontorshotell är det som att expandera sin verksamhet med massor av nya människor, insikter och idéer. Man kan ha gemensamma lunchrum eller personalytor till exempel, liksom arbeta i öppna kontorslandskap. På det sättet tar man del av varandras verksamheter. Det är enkelt att knyta nya kontakter och att skaffa samarbetspartners och även kunder. Det här är en perfekt lösning för dig som vill öka den sociala stimulansen samtidigt som du kombinerar det med praktisk bekvämlighet.

Marieholm i Göteborg är ett centrum för massor av kontorshotell

Marieholm ligger i de östra delarna av Göteborg och här finns det kontorshotell för olika typer av företag att hyra. Stadsdelen är ett utpräglat industriområde som rymmer ett flertal olika stora och små företag. Här är det med närheten till centrum bra att ha kontor eftersom det på så sätt är lätt att ta sig till och från arbetsplatsen. Man kan åka kollektivt, med spårvagn eller buss, vilket tar cirka tio minuter. Man kan också åka bil eller cykla, vilket också tar runt tio minuter. Det finns även boende i stadsdelen, även om den mest utgörs av fabriker, industrier och olika typer av handelsområden. Bostadshusen är främst flerbostadshus med en prägel från början till mitten av 1900-talet. Upptäck hur praktiskt det är att ha kontorshotell på en central plats i stan där ett positivt företagsklimat råder. Ta reda på mer om Marieholm och hyr din plats på ett kontorshotell snarast.

star
star
star
star
star
5.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks