arrow_upward

0 kontorshotell: Göteborg Mölndal

Att arbeta på ett gemensamt kontor gör förutom alla de praktiska fördelarna att du får nya arbetskollegor och kontakter på ett enkelt sätt. Om du är egenföretagare eller frilansare är det ett perfekt tillfälle att...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stort utbud av kontorshotell i Göteborg Mölndal

Letar du efter ett nytt kontor, men vill samtidigt ha en prisvärd och flexibel lösning? Hitta din nästa arbetsplats i Göteborg Mölndal på ett kontorshotell. Arbeta i gemensamma lokaler som är speciellt utformade för kontorsarbete tillsammans med andra. Här får du möjligheten att hyra en egen plats för dig själv eller för dig och dina kollegor. Det här är en perfekt lösning för alla som inte har möjligheten ekonomiskt att hyra ett eget kontor, eller som vill vara flexibla. Här kommer du och går som du vill och tar del av all utrustning som kan tänkas behövas i fräscha och fina lokaler. Välj mellan olika kontorshotell på olika lägen i stan beroende på vad som passar dig bäst. Det spelar inte någon roll i vilken bransch du verkar i, här kan alla möjliga arbetsformer och typer av människor mötas. Blanda de praktiska fördelarna som det innebär att arbeta på en gemensam yta med det spännande i att få nya kollegor.

Arbeta på kontorshotell i Göteborg Mölndal

Att arbeta på ett gemensamt kontor gör förutom alla de praktiska fördelarna att du får nya arbetskollegor och kontakter på ett enkelt sätt. Om du är egenföretagare eller frilansare är det ett perfekt tillfälle att skapa nya nätverk. Genom att göra sällskap på kontoret, äta lunch ihop och att jobba samma tider kommer du att märka att du har utbyte av mycket som du inte visste om. Det intressanta med att dela kontor med andra är att olika branscher och typer av människor möts. Det öppnas upp för samarbeten och tips som kan vara användbara. Dessutom är det lättare att effektivisera och organisera ditt arbete eftersom kontorshotell i Göteborg Mölndal gör att du får en självklar plats att utgå ifrån. När man har en kontorsplats och all utrustning som behövs är det roligare att jobba. Som egenföretagare blir man ofta ensam och det kan vara svårt att effektivisera timmarna man arbetar. På det här sättet får du extra hjälp i rätt riktning för att du ska kunna ta ditt arbete vidare i den riktning du önskar!

Göteborg Mölndal är en bra plats att hyra kontorshotell

Genom att hyra in dig på ett kontorshotell i Göteborg Mölndal får du möjligheten att vara belägen strax utanför Sveriges näst största stad med en fördelaktig prisbild. Utan att vara långt ifrån där allt händer men ändå inte mitt i den hektiska stadskärnan. Mölndal är en tätort i södra delarna av Göteborg med en befolkning på cirka 65 000. Kommunen stöttar aktivt företagare och på grund av detta finns många företag registrerade just här. I nuläget finns ungefär 6500 aktiva företag i området. Bli en del av det positiva företagsklimatet du med! Det finns väl fungerande anslutningar till centrum. På endast en kvart är du i stan, antingen med bil eller kollektivtrafik. Till kringliggande städer såsom Jönköping, Helsingborg, Malmö, Halmstad och Trollhättan tar du dig på mindre än tre timmar. Detta är med andra ord en central plats vad gäller både distribution av varor, att knyta kontakter och att skaffa samarbetspartners.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks