arrow_upward

7 kontorshotell: Hägersten-Liljeholmen

Fördelen med kontorshotell i Hägersten – Liljeholmen är först och främst den minskade kostnaden för investeringar. Som företagare hyr du en del av ett kontor. För det mesta fullt utrustat med det som du behöver....Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorshotell i Hägersten – Liljeholmen

Hägersten Liljeholmen är en stadsdel tillhörande Stockholm Söderort. Området tillhörde från början gården Hägerstens gård som avknoppades från en annan närliggande gård 1763. Området omnämns i flera av Bellmans epistlar och handlar då främst om den välkända krog, Fader Höks krog, som låg på området. Under den senare delen av 1800-talet blev det populärt med sommarnöje ute i Hägersten och stadens rika och bemedlade flockades till området. Den första stadsplaneringen genomfördes först 1923 då man uppförde en hel rad med villor i områdets västra del. Hägersten blev sedan först med de nya flerfamiljshusen som uppfördes under 1930- och 40-talet, de så kallade smalhusen. Här hittar du även kontorshotellet Kolonien.

Fördelen med kontorshotell

Fördelen med kontorshotell är först och främst den minskade kostnaden för investeringar. Som företagare hyr du en del av ett kontor. För det mesta fullt utrustat med det som du behöver. Allt från telefonlinjer till skrivare och kontorsmöbler. De flesta kontorshotell erbjuder även en bemannad reception och posthantering för sina kunder. I stadsdelen Hägersten Liljeholmen återfinns bland annat kontorshotellet Kolonien som förutom det som de flesta kontorshotell erbjuder också erbjuder andra hyresformer. Här kan du nämligen hyra bara ett skrivbord antingen permanent eller drop in, vilket innebär att du delar ditt skrivbord med andra och bara betalar för din plats när du använder den vilket ger dig ännu lägre kostnad för ditt kontor.

Ytterligare fördelar med att finnas på Hägersten Liljeholmens kontorshotell

Den andra fördelen är att du som företagare slipper bekymra dig över driften av dina lokaler. Kontorshotellet sköter alla driftskostnader och står för sådant som exempelvis uppvärmning och vaktmästare. I många fall ingår även tillgång till fullt utrustade konferenslokaler och andra gemensamma lokaler som caféer och lunchmatsalar. Detta innebär förstås att du som företagare kan koncentrera dig på kärnverksamheten och behöver inte bekymra dig över annat som i många fall stjäl tid från övrig verksamhet. Allt du behöver göra är att bestämma hur stora lokaler du egentligen behöver. De flesta kontorshotell erbjuder utrymmen på allt ifrån några få kvadratmeter upp till hundratals kvadrat för exempelvis lagerlokaler.

Kontorshotell i Hägersten Liljeholmen

I det natursköna Hägersten Liljeholmen återfinns flera olika kontorshotell av varierande storlek. De allra flesta ligger strategiskt placerade med goda kommunikationer och närhet till större vägar som E4/E18. Närheten till Stockholm city är förstås också strategiskt lämplig och hyrorna i många fall mycket överkomliga. Det allra största är det tidigare nämnda Kolonien som erbjuder utrymme för kreativa företag och har i dagsläget dryga 250 personer som arbetar i hotellets lokaler. Tanken med detta kontorshotell är att erbjuda inte bara en arbetsplats utan en möjlighet till nätverkande och samarbete mellan människor som arbetar inom kreativa yrken.

Varför Hägersten Liljeholmen

Stadsdelen Hägersten Liljeholmen växer så det knakar och har därför potential att bli nästa stora tillväxtområde. Här byggs inte bara kontorshotell och industrier utan även bostäder i rasande takt. Det allra hetaste området just nu tycks vara området omkring Telefonplan där områdets hittills största kontorshotell är beläget. I Västberga, som hör till Hägersten, har det under det senaste året vuxit fram ett stort logistikcenter som förstås också bidrar till stadsdelens tillväxt.

star
star
star
star
star
4.3 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks