arrow_upward

5 kontorshotell: Huddinge-Farsta

Hyr kontorshotell i Huddinge – Farsta, ha närhet till Sveriges huvudstad. Centralorten med omnejd består till stora delar av skog och naturreservat. Området är den näst största kommunen i Stockholms län och har en befolkningsmängd...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Huddinge-Farsta kontorshotell – med vackra kringliggande miljöer

Området Huddinge – Farsta är en del av Stockholms län men ligger inte i samma landskap som huvudstaden utan igår i Södermanland. Området är ett av de municipalsamhälle som fanns i Sverige tidigare och stadsdelen Huddinge är centralort för hela trakten. Området är den näst största kommunen i Stockholms län och har en befolkningsmängd på över 100 000 invånare. Trakten har expanderat mycket under de senaste åren och idag är området det mest företagsamma i hela länet. Företagslokaler, lager och kontorshotell i Huddinge – Farsta är fortfarande på framfart.

Kontorshotell i Huddinge – Farsta med närhet till Sveriges huvudstad

Centralorten med omnejd består till stora delar av skog och naturreservat. Hela 140,63 kvadratmeter består av obebyggda områden vilket skapar stora möjligheter för expansion för lokaler och kontorshotell i Huddinge – Farsta. Huddinge ses som områdets centrum och även här är stora delar av handeln äger rum. Den kommunala kommunikationen är bra i området med både pendeltåg och ett flertal busslinjer. Runt centrum ligger många bostadsområden som bildat city runt centralortens torg.

God kommunal kommunikation

I utkanten av platsen går västra stambanan som blivit en viktig del för kommunikationen både för de personer som pengar samt för företagens del. Många företag har valt att etablera sig i lokaler och företagshotell i Huddinge – Farsta med närhet till den väl fungerande tågtrafiken. Området ligger bara några stationer från Nynäsbanan vilket ger en ökad flexibilitet bland kommunala trafikanter och transportmöjligheter. En viktig punk i området är Flemingsberg. Trakten ses som områdets arbetscentrum och det är bland annat här Karolinska universitetssjukhuset driver stora delar av sin verksamhet. Här ligger även Novums forskningspark där många företag inom medicin ligger samt Södertörns högskola. Även tingsrätten i som tillhör området har kollat på lokaler i området för att skapa ett självklart centrum för området.

En växande region med många viktiga företag

Kommunen som också är den största arbetsgivaren i området har valt att satsa starkt på personhälsan och har därför utökat antalet aktivitetslokaler i kommunen. Idag finns det 8 aktiva sporthallar där både föreningar och företag hyr in sig. Den psykiska ohälsan ökar bland arbetare och därför har man arbetat ut en plan för att minska på denna med hjälp av fysik aktivitet. Många av hallarna är byggda i närheten av lokaler och företagskontor i Huddinge - Farsta för att det ska kunna gynna arbetarna i området.

Företagshotell i Huddinge – Farsta – en aktiv del av huvudstaden

Många kommunala arbeten finns i kommunen tack vare Universitetssjukhuset. Sammanlagt har kommunen 12 500 anställda varav nästan 6500 arbetar inom sjukhusområdet. Områdets strategiska plats gör att kommunen räknar med att tillväxten för området kommer öka ytterligare inom de närmsta åren och allt fler lagerlokaler och företagshotell kommer att byggas i Huddinge – Farsta. Idag finns det nästan 8500 registrerade företag i området där namn som IKEA, Spendrups bryggeri. Posten och Delicato står på listan. IKEA står för nästan 1000 arbetstillfällen i området, Spendrups för nästan 450 stycken, Posten för 280 och Delicato för 200 arbetstillfällen.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks