arrow_upward

Huddinge-Farsta

Hyr kontorshotell i Huddinge – Farsta, ha närhet till Sveriges huvudstad. Centralorten med omnejd består till stora delar av skog och naturreservat. Området är den näst största kommunen i Stockholms län och har en befolkningsmängd...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Huddinge-Farsta kontorshotell – med vackra kringliggande miljöer

Området Huddinge – Farsta är en del av Stockholms län men ligger inte i samma landskap som huvudstaden utan igår i Södermanland. Området är ett av de municipalsamhälle som fanns i Sverige tidigare och stadsdelen Huddinge är centralort för hela trakten. Området är den näst största kommunen i Stockholms län och har en befolkningsmängd på över 100 000 invånare. Trakten har expanderat mycket under de senaste åren och idag är området det mest företagsamma i hela länet. Företagslokaler, lager och kontorshotell i Huddinge – Farsta är fortfarande på framfart.

Kontorshotell i Huddinge – Farsta med närhet till Sveriges huvudstad

Centralorten med omnejd består till stora delar av skog och naturreservat. Hela 140,63 kvadratmeter består av obebyggda områden vilket skapar stora möjligheter för expansion för lokaler och kontorshotell i Huddinge – Farsta. Huddinge ses som områdets centrum och även här är stora delar av handeln äger rum. Den kommunala kommunikationen är bra i området med både pendeltåg och ett flertal busslinjer. Runt centrum ligger många bostadsområden som bildat city runt centralortens torg.

God kommunal kommunikation

I utkanten av platsen går västra stambanan som blivit en viktig del för kommunikationen både för de personer som pengar samt för företagens del. Många företag har valt att etablera sig i lokaler och företagshotell i Huddinge – Farsta med närhet till den väl fungerande tågtrafiken. Området ligger bara några stationer från Nynäsbanan vilket ger en ökad flexibilitet bland kommunala trafikanter och transportmöjligheter. En viktig punk i området är Flemingsberg. Trakten ses som områdets arbetscentrum och det är bland annat här Karolinska universitetssjukhuset driver stora delar av sin verksamhet. Här ligger även Novums forskningspark där många företag inom medicin ligger samt Södertörns högskola. Även tingsrätten i som tillhör området har kollat på lokaler i området för att skapa ett självklart centrum för området.

En växande region med många viktiga företag

Kommunen som också är den största arbetsgivaren i området har valt att satsa starkt på personhälsan och har därför utökat antalet aktivitetslokaler i kommunen. Idag finns det 8 aktiva sporthallar där både föreningar och företag hyr in sig. Den psykiska ohälsan ökar bland arbetare och därför har man arbetat ut en plan för att minska på denna med hjälp av fysik aktivitet. Många av hallarna är byggda i närheten av lokaler och företagskontor i Huddinge - Farsta för att det ska kunna gynna arbetarna i området.

Företagshotell i Huddinge – Farsta – en aktiv del av huvudstaden

Många kommunala arbeten finns i kommunen tack vare Universitetssjukhuset. Sammanlagt har kommunen 12 500 anställda varav nästan 6500 arbetar inom sjukhusområdet. Områdets strategiska plats gör att kommunen räknar med att tillväxten för området kommer öka ytterligare inom de närmsta åren och allt fler lagerlokaler och företagshotell kommer att byggas i Huddinge – Farsta. Idag finns det nästan 8500 registrerade företag i området där namn som IKEA, Spendrups bryggeri. Posten och Delicato står på listan. IKEA står för nästan 1000 arbetstillfällen i området, Spendrups för nästan 450 stycken, Posten för 280 och Delicato för 200 arbetstillfällen.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa