arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Kontorshotell finns att hyra på Malmö, Norra Bulltoftavägen 65, 212 21 Malmö Kirseberg

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Kontaktperson
Annika Sjöberg
phone Visa telefonnummer
FastPartner AB
Uthyrare
FastPartner AB
Adress (Visa på karta):
Malmö, Norra Bulltoftavägen 65
212 21 Malmö Kirseberg
Yta
21 m²
Område
212 21 Malmö Kirseberg
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
147 m

Helt nyrenoverat och modernt kontorshotell i härliga lokaler.

Helt nyrenoverat och modernt kontorshotell i härliga lokaler.

Rum från 9 kvm upp till 24 kvm 3 gemensamma konferensrum, varav ett i skolsittning. Gemensamt kök och pausrum Fiber, värme, el, kaffe och städning av gemensamhetsytor ingår i hyran. Trevliga hyresgäster och en go atmosfär!

Möblerade eller omöblerade rum.

Höj & Sänkbara skrivbord med justerbar stol och två hurtsar ingår i möbelpaketet.

Fastigheten är belägen i ett lugnt och skönt område precis invid Beijers park. Härlig atomosfär för en skön lunchpromenad.

Kort historik om parken: Parken anlades 1885 av grosshandlarna Gottfried och Lorens Beijer. 1901 övertogs parken av staden, och 1904 öppnades den för allmänheten. År 1908 fastställdes namnet Beijers plantering, vilket ändrades 1936 till det nuvarande. Den anlades ursprungligen på ett flygsandsfält med naturliga kullar. Numera består den av högstammiga bokbestånd, en slåtteräng, damm och generösa gräsytor.

Källa: Wikipedia

Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten på båda sidor av kvarteret. Denna busslinje går med 5 minuters intevall från Malmö C och tar ca 10 minuter, vilket gör pendlingen mycket smidig.

Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. Föredrar du fast parkeringsplats finns det möjlighet att hyra parkeringsplats inne på gården. Fastigheten är belägen när både yttre- inre Ringlinjen.

I fastigheten finns livsmedelsbutik och även gym.

Är du i behov av mer shopping och stort utbud av butiker är du nära både Värnhemstorget och Centrum. I närområdet finns en del lunchställen samt även blommor, frisörer, postombud, apotek, condis etc.

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande kontorshotell