arrow_upward

0 kontorshotell: Kristianstad

I mitten av Skåne finner man Kristianstads kontorshotell som är vackert belägna i den pittoreska staden. Kommunen är mellanstor med drygt 80 000 invånare och är stadigt växande. Till ytan är det en av Skånes största...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kristianstad kontorshotell är en smart lösning

Vill du och ditt företag slippa binda upp er på långa och ofördelaktiga hyreskontrakt? Är ni inte alltid i samma behov av ytor och arbetar ni mycket från olika platser? Vill ni lätt kunna reglera era kontorsytor på era villkor? Då är företagshotell som finns i Kristianstad något för dig. Här finns möjlighet till en modern och flexibel lösning som passar de nytänkande och samtida företagarna. Genom att hyra gemensamma arbetsytor sparar ni tid och pengar. Alla praktiska detaljer är ordnade och ni behöver inte fokusera på att lösa allt som har med teknik, möbler, säkerhet eller liknande att göra. Ni kan också välja exakt vilken typ av lokal ni är i behov av och lätt expandera eller minska verksamheten. Detta är ett oerhört smidigt sätt att arbeta på eftersom det idag är vanligt att man inte samlar alla inom företaget på en och samma plats, att arbeta i mindre grupper eller som egenföretagare. Oavsett hur din situation ser ut finns en smart lösning för dig här.

Kontorshotell i Kristianstad ger möjlighet till nya nätverk

Genom att arbeta på ett kontorshotell i Kristianstad kan man enkelt knyta nya kontakter och komma i kontakt med företag och människor som man annars inte hade lärt känna. På den här typen av arbetsplats finns nämligen flera olika företag i ett brett utbud av branscher. Det finns också flera gemensamma utrymmen och möjligheter att skapa nya nätverk på evenemang eller gemensamma aktiviteter. Detta sätt att arbeta har kommit att bli allt vanligare och idag är det av största vikt att känna rätt personer och att utvidga sina vyer för att expandera. Dessutom ger det små företag eller egenföretagare en chans att komma in i ett etablerat företagsklimat och framförallt att få möjlighet till att skapa nya kollegor och att ha sällskap vid lunch etcetera. Gemenskap, innovation, inspiration och samverkan är byggstenar för oss och vi ser att företagen här har en positiv anda att utvecklas.

Kristianstad kontorshotell ligger i hjärtat av Skåne

I mitten av Skåne finner man Kristianstads kontorshotell som är vackert belägna i den pittoreska staden. Kommunen är mellanstor med drygt 80 000 invånare och är stadigt växande. Bra kommunikationer och anslutningar till både närliggande städer och resten av landet gör det enkelt att ta sig till och från staden. Med hjälp av både tågtrafik och bra vägar och infrastruktur som trafikeras av bussar och bilar tar man sig snabbt till bland annat Malmö, Helsingborg, Köpenhamn, Karlskrona, Karlshamn och Lund. Här finns många historiska byggnader och riktigt fina vyer, skolor, sjukhus och andra kommunala verksamheter. Den populära vidareutbildningen högskolan i Kristianstad drar till sig mycket studenter och besökare vilket gynnar stadens ekonomi. Här finns också ett fungerande näringsliv som har en stark tillväxt. Industrier och företag verksamma inom främst jordbruk, livsmedel, bygg, tjänster och detaljhandel utgör stadens drygt 8300 företag, där de flesta är små till medelstora. Här finns med andra ord goda möjligheter att växa oavsett bransch.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks