arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Kontorshotell finns att hyra på Smedjegatan 32, 131 54 Nacka

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Adress (Visa på karta):
Smedjegatan 32
131 54 Nacka
Yta
10 - 50 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemArkiv
Business LoungeCafeteria / Catering
Cleaning ServicesClosed offices
Facilities for the DisabledIT Support
Kablat nätverkMeeting Rooms
Open-plan officesParking
Staffed receptionWIFI
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
118 m
 
Tåg
671 m

Nacka, Sickla Köpkvarter

Detta är det flexibla kontorshotellet för drivna entreprenörer och mikroföretag med ambitioner att växa. Vi tillhandahåller infrastrukturen och mötesrum i en miljö där du som företagare hyr en till fyra arbetsplatser av oss och får det mesta ordnat. Som liten entreprenör, med det lilla företaget har man hos oss vinningen av känslan att man jobbar tillsammans i en större verksamhetsmiljö. Detta innebär flera fördelar, både affärsmässigt och socialt. Vi har skapat en dynamiskt interaktiv miljö som inbjuder till spontana möten och kreativitet. Ni kan börja med att skaffa vår tjänst för virtuellt kontor, för att sedan uppgradera till drop-in abonnemang och sedan övergå till att hyra fasta kontorsplatser med förvaring etc. Detta val gör ni förstås själva.

Oavsett nivå har ni access till internet, mötesrum och andra kontorsfunktioner. Ni kan sedan välja till exempelvis posthantering. Då våra hyresgäster har olika behov och olika förutsättningar, har vi valt att skala av vissa tjänster och göra dem till tillval istället. Detta då alla inte vill ha dessa tjänster, och då inte heller ska behöva betala för dem. Hos oss kan du fokusera på din verksamhet och skapa affärer i en kreativt stimulerande miljö. Vi erbjuder er ljusa, öppna och fräscha lokaler, centralt belägna i Nacka Strand med bra kommunikationer till stan, både via buss och båt.

Hos oss kan du fokusera på din verksamhet och skapa affärer i en kreativt stimulerande miljö. Vi erbjuder er ljusa, öppna och fräscha lokaler, centralt belägna i Nacka Strand med bra kommunikationer till stan, både via buss och båt. Dessutom slipper du som Nacka- eller Värmdöbo sitta i köerna till och från stan…

Allt klart för er att sätta igång!


Sickla Station är just runt hörnet. Goda möjligheter med buss till/från Slussen. Tvärbana finns även i området. Buss: Nacka Sickla bro.
email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande kontorshotell