arrow_upward

5 kontorshotell: Stockholm Globen

Vid Globen i Stockholm kan du hyra kontorshotell tillsammans med massor av andra företag. Här finns ett helt område och flera byggnader som endast är avsedda för just kontorsarbete och företagande. Globen City är ett...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorshotell i området Globen i Stockholm är populärt

Globen i Stockholm är det perfekta området att hyra in sig på ett kontorshotell. Här är du nära resten av stan, samtidigt som du befinner dig i ett av stans hetaste näringslivsområden. Till centrum av Stockholm tar det endast några minuter med tunnelbana. Det finns tre stationer med gångavstånd till Globen-området som kopplar samman platsen till resten av stan. Även busshållplatser och parkeringsplatser förenklar att ta sig till och från platsen. Området med Globen i mitten och det tillhörande området byggdes upp år 1989 och har sedan dess varit ett centrum för företagande. Både Globen och Tele2 arena är båda några av arenorna i Sverige som lockar den största publiken varje år, över 1 miljon. Här anordnas de största sportevenemangen och konsternera i landet. Globen City är ett stort företagsområde med kontorsbyggnader och ett shoppingcenter. I shoppingcentret finns över 60 butiker och området för företagare är mycket populärt på grund av sitt läge.

Stockholm Globen erbjuder ett praktiskt alternativ med kontorshotell

Om du har ett mindre företag som söker en praktisk och smidig lösning för kontorsplats är det här ett väldigt bra alternativ. Här kan du hyra in dig på ett gemensamt kontorshotell och ta del av alla fördelar som finns. Slipp tänka på praktiska detaljer, krångliga kontrakt eller att betala skyhöga hyror eller rent utav köpa loss hela byggnader. Här kan du, oavsett om du är själv eller med en liten personalstyrka, få chansen att få ett riktigt fint och praktiskt förberett kontor. Du får allt som kan tänkas behövas för kontorsarbete och dessutom en bunt nya arbetskollegor. Förutom alla praktiska detaljer som du slipper oroa dig för finns även en viktig gemenskap. Speciellt för egenföretagare eller mindre företag är det viktigt att ha kollegor och att skapa sig en trivsam miljö som inte är avskuren från näringslivet. Här får du kollegor som du kan utvecklas tillsammans med. Hyr en plats på ett kontorshotell i Globen i Stockholm och upptäck alla fördelar!

Hyr kontorshotell vid Globen i Stockholm och bli en del av ett växande näringsliv

Vid Globen i Stockholm kan du hyra kontorshotell tillsammans med massor av andra företag. Här finns ett helt område och flera byggnader som endast är avsedda för just kontorsarbete och företagande. Genom att hyra kontorsplatser här blir du en del av en av Stockholms största och mest populära företagsområden. Näringslivet här ett starkt fäste här då både stora företag har sina huvudkontor i området, tillsammans med butiker, restauranger och mindre företag. Vad gäller branscher finns de flesta representerade och det blir på så sätt en innovativ och utvecklande miljö. När du arbetar tillsammans med andra på delade kontor får du ta del av nya idéer och förnya och utveckla ditt företag. Här blir det enkelt att knyta kontakter samtidigt som du kan luta dig tillbaka och njuta av en praktisk och modern kontorsmiljö utan att ansvaret ligger på dig. Ta vara på chansen och sätt ditt företag på kartan genom att ta plats på ett kontorshotell i Globen området i Stockholm!

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks