arrow_upward

18 kontor: Danderyd-Täby

Den här listan är baserad på lediga kontorslokaler till uthyrning i Danderyd-Täby Du kan justera din sökning i filtret till vänster genom att ange område samt storlek på det kontor du letar efter. Klicka på...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorslokaler i Danderyd-Täby

Strax norr om Stockholms innerstad finner man kommunen Danderyd och ytterligare norrut den angränsande kommunen Täby. Båda dessa kommuner erbjuder fantastiska möjligheter för kontorsverksamhet och har några av Sveriges modernaste och attraktivaste kontorslokaler.

Vad gör Kontorslokaler i Danderyd-Täby unika?

Att ha ett kontor i Stockholm är ett måste för många svenska företag och några av de mest prestigefyllda lokalerna finns i dessa två nordligare kommuner. De erbjuder alla de fördelar som Sveriges huvudstad kan erbjuda samtidigt som omgivningen är lugnare och miljön vackrare.

Kommunikationer

I Danderyd-Täby har man givetvis goda kommunikationer till resten av Stockholm. I Danderyd har man två stationer i Stockholms tunnelbana, vid Mörby Centrum respektive Danderyd sjukhus. I Täby är man hänvisad till lokaltåg, främst Roslagsbanan. Via Stockholm Central har man tillgång till tågtrafik till resten av landet.

Från Danderyd-Täby har man mindre än en halvtimme till båda Stockholms flygplatser, Arlanda och Bromma flygplats. Detta kan spara tid från den som behöver resa internationellt mycket i jobbet.

Nära till allt

Lokalt har man nära till allt man behöver. Till exempel kan man i kontorslokaler i anslutning till populära Mörby Centrum, finna ett komplett shoppingcentrum, gott om lunchrestauranger och all den service man behöva ett stenkast från sina lokaler.

Sveriges bästa kompetens

Danderyd har Sveriges mest välutbildade befolkning och är också den del av Stockholm där det startas flest nya företag. Täby ligger inte långt efter och detta gör det lättare att hitta personal till sitt kontor jämfört med andra delar av landet. Speciellt gäller detta för de som har specifika krav på unik kompetens. Närheten till resten av Stockholm gör det också lätt för personer som bor i andra delar av staden att pendla till ett kontor i Danderyd-Täby.

Stort tryck på mark och lokaler

I Danderyd-Täby finns det gott om attraktiva kontorslokaler men trycket är också stort och man får vara beredd att konkurrera med flera andra intressenter om man hittar ett riktigt bra objekt. Främst gäller detta i Danderyd medan prisläget i Täby kan vara något lägre.

I båda kommunerna sker en hel del nybyggen och är man beredd att vänta kan man få chansen att vara första hyresgäst i någon av Sveriges bästa kontorslokaler. Man får dock vara beredd på att kommunen själv har få lokaler tillgängliga och istället får man gå via privata aktörer såsom Matchoffice.

Företagsklimat i Danderyd-Täby

De båda kommunerna är kända för att ha ett gynnsamt företagsklimat och speciellt när det gäller att främja nyföretagande ligger man långt framme, både jämfört med andra kommuner i Stockholmsområdet och i landet i stort.

Sammanfattningsvis – Ta chansen att öppna kontor i Danderyd-Täby

Att skaffa kontorslokaler i närheten av centrala Stockholm är alltid förenat med högre kostnader än i andra delar av landet, men med rätt lokal i strategiskt belägna Danderyd-Täby kan man verkligen få valuta för sina pengar.

Här får man otroliga kommunikationer, en prestigefylld adress som gör det lätt att locka kompetens till sitt kontor och möjligheten att bli en del av en av Sveriges bästa företagskommuner. I Danderyd-Täby hittar man kontorslokaler av en klass som kan vara svåra att hitta i andra delar av landet.

 

star
star
star
star
star
4.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks