arrow_upward

1 kontor: Falun

Attraktivt läge med några timmar från det underbara fjället och några timmar från Sveriges huvudstad Stockholm. I Falun finner vi ett stort utbud av kultur och friluftsaktiviteter, fina parker, högskola och ett mångsidigt näringsliv. Detta...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Falun kontorslokaler och företagande

Falun kommun ligger i Dalarna och är med sina 60 000 invånare den största kommunen i Dalarna. Attraktivt läge med några timmar från deny underbara fjället och några timmar från Sveriges huvudstad Stockholm. I Falun finner vi ett stort utbud av kultur och friluftsaktiviteter, fina parker, högskola och ett mångsidigt näringsliv. Det är en kommun som därför har allt som krävs för att man ska trivas, bo eller arbeta där, vilket lockar en rad företag att öppna kontor i Falun. Staden är känd för sin Falu rödfärg som de tillverkar med hjälp av pigment från Falu koppargruva. Vilken även är en stor turistattraktion som lockar många besökare till staden. Falun kommun är i grund och botten en gruvindustristad. Kommunen växte upp vid Falu koppargruva där man utvann kopparmalm. Detta utgjorde nästan hela stadens ekonomi. Så sent som år 1992 utvanns den sista kopparmalmen. Idag tar man endast pigment från gruvan för att göra den rikskända Falu rödfärg. Idag är Falun en kommun med mångsidigt näringsliv. Nytt möter gammalt. Falun kommun arbetar aktivt för att bli en dynamisk och kreativ stad med utbildning, forskning och företagande som lockar företag att etablera sig i kontor i Falun och på så sätt även locka människor att flytta dit.

Bra kommunikationsmöjligheter främjar kontorslokaler i Falun

Med en bra kollektivtrafik kan man komma långt då detta främjar näringslivet i kommunen. Kollektivtrafiken i staden är väldigt bra. Du kan med buss och tåg ta dig enkelt från och till staden. Detta underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. Dock är det endast en tågstation i kommunen, Falun centralstation. Man kan ta sig till Dala Airport som ligger utanför Borlänge vilket är några mil från Falun. Det finns direktflyg till Malmö och Göteborg. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig i kontor i Falun. Kommunen har nya projekt på gång för att utveckla och förbättra infrastrukturen och därigenom locka nya etableringar i kontor i Falun.

Falun och dess kontor är hem åt välkända företag

I Falun kommun finns det många arbetsmöjligheter vilket lockar många företag till platsen. Idag finns det ca 5 800 registrerade företag i kontor i Falun. Varje år öppnas ca 450 nya företag i staden. Det finns allt från små företag med få anställda till stora företag med flera anställda. Falun Kommun är den största arbetsgivaren i staden med ca 5 000 anställda och Falu lasarett kommer tätt efter med 4 000 anställda. Det är dock främst småföretagare som dominerar marknaden men det finns även större internationella företag som har sitt hem i Falun. Artic paper grycksbo AB, Cederroth och Stora Enso AB är några exempel på de internationella företagen. De största företagen vi finner i Faluns kontor, utan inbördes ordning; Landstinget Dalarna, Falun Kommun, Falu Lasarett, Högskolan Dalarna, Artic Paper Grycksbo AB, Cederroth International, Stora Enso AB, Nkt Cables AB (Ericsson) och Dellner Couplers.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks