arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Kontor finns att hyra på Stockholm, Tegeluddsvägen 98, 115 28 Stockholm

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Adress (Visa på karta):
Stockholm, Tegeluddsvägen 98
115 28 Stockholm
Yta
2 536 m²
Område
115 28 Stockholm
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
26 m
 
Båt
265 m

Välplanerat kontor med fina färgval!

De traditionella mötesrummen byts ut till att ha olika former för att kunna användas för varierande ändamål. Här ser vi även över möjligheterna att nyttja samma ytor för olika syften. Exempelvis ska den gemensamma lunchytan även kunna användas för företagens större evenemang och månadsmöten och inte endast som personalmatsal. Detta tror vi skapar större dynamik, kreativitet och trivsel för de som vistas i lokalerna.

Fastigheten byggdes initialt till JM och var deras nya Huvudkontor på 80-talet. Den är på 27 000 kvm totalt i 6 plan med två stora öppna ljusgårdar som kan samnyttjas av flera hyresgäster. I entréplan finns även restaurang och en inredningsbutik. Den ligger fint belägen vid Lidarängsvägen och det nya bostadskvarteret 79&Park. Fönstersättningen är tät vilket ger mycket ljus in i kontorsytorna.

Roman Wozniak från dåvarande FFNS Arkitekter.

Från 1672 till 1905 användes gärdet som militärt övningsfält för att sedan nyttjas av kungens betesfår sommartid. Gärdet ägdes tidigare av kronan men 1928 ingick kronan ett avtal med staten som kallas "Gärdesavtalet". I och med detta så påbörjades också Gärdets bostadsbebyggelse. Funktionalismen gör sitt intåg i svensk historia. Stilen tog hänsyn till det rena, luftiga och enkla.

Förutom de friluftsaktiviteter som olika grupper erbjuder på Gärdet finns även gym som SATS och 24Fitness inpå knuten. Glöm inte heller Kampementsbadet och det stora utomhusgym som nyttjas flitigt sommartid. Tänk vilken lyx att få etablera sig i ett område som erbjuder så många möjligheter för friskvård.

Gärdet ligger i direkt anslutning till fastigheten och ingår till största delen i nationalstadsparken. Möjligheterna för friskvård är oändliga i och omkring Gärdet. Aktiviteter anordnas året om här finns även utegym och Kampementsbadet som flitigt nyttjas sommartid.

Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här ska en hållbar blandstad med 12 000 bostäder och 35 000 arbetsplatser tillskapas. Starten sker med fokus kring Frihamnen och området mot Gärdet ligger i en senare etapp. Staden växer och möjligheterna finns i dessa omgivningar.

Kommunikationerna till fastigheten är goda. Här finns busslinjerna 1, 72 och 76 precis utanför eller strax intill. Åker du bil är det lätt att via nya tunneln ta sig både till E18 och E4/E20. Ett annat bra färdsätt vi rekommenderar är givetvis cykel.

Ett antal nya fräscha restauranger har under de senaste åren etablerat sig här, då även fler bostäder tillskapats. Bland andra finns här restaurang UMI på Sehlstedtsgatan 2, som serverar svensk-asiatisk mat, samt GAST på Östhammarsgatan 68 som öppnade våren 2017 och fokuserar på nyttig varitionsrik kost men mindre antal rätter. Övrig service finns i köpcentrumet "Fältöversten" som ligger vid Karlaplan. Centrumet har tidigare genomgått en större renovering och är nu helt klar med ett varierande utbud som lockar många besökare.

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande lokaler för kontor