arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Kontor finns att hyra på Stockholm, Tullvaktsvägen 9-15, 115 56 Stockholm

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Magnus Jenninger
Kontaktperson
Magnus Jenninger
phone Visa telefonnummer
Adress (Visa på karta):
Stockholm, Tullvaktsvägen 9-15
115 56 Stockholm
Yta
1 367 m²
Hiss
Område
115 56 Stockholm
Avstånd till kollektivtrafik
 
Båt
194 m
 
Buss
194 m

Kontor i anrik fastighet!

Öppet kontor som anpassas i samråd med hyresgästen. Takhöjden är idag ca 2,9 m men river man installationgolvet som bygger upp 30 cm får man 3,2 m till taket. Det finns några balkar där takhöjden efter rivet installationsgolv är 2,35 m resp. 2,75 m. Det finns en godshiss till lokalen så viss del kan även användas som lager eller lättare produktion.

Fd Fordfabriken som idag används som kontor av NASDAQ och Gant.

Frihamnen står inför en omvandling i och med projektet Norra Djurgårdsstaden. Totalt planeras det att skapas 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser. De första 700 nya bostäderna stod klara under 2012. Området sträcker sig från Husarviken och Hjorthagen ned till Frihamnen och Loudden.

Centrala Stockholm Frihamnen är ett område som har ett strategiskt och attraktivt läge i staden. Området utnyttjas idag som hamn. Från Frihamnen går Tallinks Siljas färjor till och från Finland och Baltikum. Det är Stockholms enda fullservicehamn och har en omfattande utlandstrafik. Frihamnen utnyttjas redan idag även för andra verksamheter än direkt hamnbundna. Detta är en omvandling som har skett successivt sedan 1980-talet och fortfarande pågår. Framförallt många mediaföretag har etablerat sig i området. TV4 och SVT Drama finns här, tillsammans med ett antal mindre företag inom samma bransch. Även andra typer av företag finns i nybyggda kontorslokaler i anslutning till färjeläget, liksom ett hotell- och konferenscenter. I området finns även joggingspår och småbåtshamnar.

Närmaste T-bana är Gärdet . Därifrån promenad eller med buss 1, 72 och 76 som har en hållplats precis utanför fastigheten. Se hemsida: www.sl.se för tidtabeller. Med utbyggnaden av Norra länken och Spårväg City så är kommunikationerna mycket goda till området.

I området finns det fler kvarterskrogar och caféer. Det finns även en populär nyöppnad Phils Burger. Vill man vara lite mer aktiv så är det gångavstånd till Ballbreaker där det finns restaurang och konferens möjligheter. En bit närmare city så ligger Fältöversten med flera butiker och restauranger och annan service. För övernattning så finns det hotell i området som Hotell Ariande och Stay At. Du når snabbt med bil eller buss till Kungliga Tennishallen och Friskis & Svettis .

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande lokaler för kontor